• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.12.2017

18:41

(VIDEO) PA ŠTA JE OVO DANAS U ZADRUZI! Sve puca od SVAĐA! Kija i Miljan RAZBUCALI PRIJATELJSTVO!

Rijaliti

(VIDEO) PA ŠTA JE OVO DANAS U ZADRUZI! Sve puca od SVAĐA! Kija i Miljan RAZBUCALI PRIJATELJSTVO!

Podeli vest

Žestoke svađe u najgledanijem rijalitiju počele su od ranog jutra, a poslednju u nizu imali su Miljan Vračević i Kristina Kija Kockar koji su važili za velike prijatelje

Stjuardesa i Teodora Džahverović bile su u pabu gde je mlada pevačica pevala, a Miljan je ušao kako bi je čuo.

Međutim, za njim je ušao Lepi MIća koji od sukoba prati Miljana u stopu i započeo je novu svađu.

Kada se svađa završila Miljan se vratio, a onda se "zakačio" sa Kijom.

(VIDEO) ŽESTOK OBRAČUN U ZADRUZI! Mića ispljuvao Miljana: Ti si Anino pseto, a imaš ČETVORO DECE

- Vas dvojica ste došli ovde da se svađate! Smeta nam svađa i dranje ovde, hoće devojka da peva! - vikala je Kija!

- Što njemu nisi rekla? Ništa rekla nisi! Ja ti nisam Slobodan! Jesam li ti ja nešto ružno rekao? - upitao je Miljan.

Youtube printscreen

- Ti mene vređaš svojim nepoštovanjem! Stavljaš mi reči u usta! Ja nisam rekla da je Mića u pravu! Boli me uvo za sve! Svojim nepoštovanjem vređaš! Tebi ne sme niko ništa da kaže! Nemaš poštovanja prema nikome! - besna je bila Kija.

Kako je na snazi današnji zadatak da budu u kutijama dok se ne oglasi zvono, došao je red da to urade Miljan i Kija, koji su nastavili da pričaju o svemu što se desilo, a ipak nisu mogli da reše svoje probleme: 

(VIDEO) KIJA I JELENA SE POSVAĐALE, OBEZBEĐENJE INTERVENISALO: Skloni se od mene glupačo, idi da te liže malo Sloba, malo Andrija!

- Mi nikad nismo bili drugari. Svako ima svoje, svako ide onom ko mu prija. Njoj prija da bleji sa njima, ja joj ne prijam, negativan sam, iritiram celu kuću, to je očigledno - pričao je Miljan.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17