• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.01.2018

09:28

BRUTALNA SVAĐA LUNE I SLOBE! Bacali flaše i urlali jedno na drugo!

Rijaliti

BRUTALNA SVAĐA LUNE I SLOBE! Bacali flaše i urlali jedno na drugo!

Podeli vest

Nakon suđenja u kome je Luna Đogani tužila Kristinu Kockar, jer smatra da Kija i dalje gaji emocije prema Slobi, došlo je do velike svađe između Lune i njenog dragog

Sukob je počeo kada je Sloba prebacio Luni da je o njemu pričala po Beloj kući da je agresivac, što je potvrdio i Milan Milošević.

Luna je odmah planula, počela da baca flaše i rekla Milanu da više ne želi sa njim da razgovara.

- U pi*ku materinu! Jesi sada završio?! Agresivac si, najgori! Mrzim te! Ne volim te! Da li ti je sada lakše? Ne volim agresivce, nećemo biti zajedno! Završili smo! Skloni mi se! - vikala je Luna, a onda joj je Sloba zapretio.

- Ako odeš sada ovog trenutka, završili smo zauvek! Bogom ti se kunem - govorio je Sloba Luni.

Nakon ovoga Luna se obukla i otišla na farmu, gde je plakala. Nedugo potom do nje je došao Sloba, ali ona je odbijala da razgovara sa njim, te je usledila nova svađa.

- Da li ti stvarno misliš da je Kija meni bitna i da je ona mene smirila? - pitao je Radanović Lunu, a ona mu odgovorila da ne misli tako nešto.

Onda su ponovo potegli priču oko toga kako je Luni teško otkako je Kija ušla u kuću i napala je Slobu da on ne zna kako se ona oseća.

- Niko ne zna kako je meni otkako je ona ušla - urlala je Luna.

- Ispala si glupa! Ti si ta koja se druži sa njom! Šta zbog mene? Ja sam prvi rekao da ne treba da se družiš sa njom! Boli me ku***! Ti treba sa njom da imaš korektan odnos, a ne da se družiš! - vikao je Sloba i dodao da je promenio svoj život iz korena da bi bio sa Lunom.

- Nije ona problem! A ti što od mene hoćeš da napraviš da sam ja ljubomorna budala, to je tvoj problem - urlala je Luna.

Kako se završio njihov sukob, pogledajte na snimku.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17