• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

04.03.2018

09:06

(VIDEO) TI SI MALA OD METAR IPO, PREVARENA ŽENA! Goca osula paljbu po Kiji, pa otkrila šta je Slobin otac rekao o njoj!

Rijaliti

(VIDEO) TI SI MALA OD METAR IPO, PREVARENA ŽENA! Goca osula paljbu po Kiji, pa otkrila šta je Slobin otac rekao o njoj!

Podeli vest

Kako je Kristina Kockar uvredila ćerku Gordane Džehverović, ona je želela da istera pravdu i ovog puta rekla iskreno sve ono što misli o njoj, a i pred svim zadrugarima otkrila ono što je rekao otac Slobe Radanovića

- Pošto je Kristina rekla kako si vaspitala ćerku, sad ću ja da joj kažem kako sam je vaspitala. Kad je ušla ovde, ona je došla sa idejom da je on prevario kao što je i prevario i da ima ljubavnicu i da je ona tamo jadna bila i da je ostavljena i ponižena. Ja to razumem i podržavam je. Međutim, ona sada na momente kako njoj odgovara njega napada kakav je bio brak. On ovde priča da nije bio srećan. Sem toga kada smo ovde došli za Novu godinu, šta mi je sve rekao njen svekar za nju. Za Novu godinu kada smo ušli je rekao: "Da ga je uništila, ugnjetavala, kada je bila svadba da ga uopšte nije konstatovala, da su se na svadbi posvađali. Hvala Bogu da je otvorio oči, da je ostavio" - rekla je Goca. 

Printscreen TV Pink

Kristina je bila vidno uvređena ovim rečima, pa je pokušala da se opravda, ali joj nije uspelo. Kako je Gocu "nagazila  na žulj", ona je odlučila da otkrije sve karte, bez dlake na jeziku je rekla sve što misli o ovoj ukućanki.  

Printscreen TV Pink

- Jako je ružno reći, pošto je bila analiza Teodorina da sam ja zaslužila ono što je on meni uradio - pokušala je Kristina da dođe do reči, ali joj nije pošlo za rukom, Džehverovićka je gadno osula paljbu po njoj.  

Printscreen TV Pink

- Tebe svaki dinar zanima, ti si u svom braku samo o tome vodila računa. Sve si znala i bila si materijalista. Pljuje te sve vreme da si bila loša u braku, sve vreme da se osećao kao da je drugog reda, da si ti uništila brak... Ti zamišljaš da si filmska diva. Ko si bre ti? Ti si prevarena žena, mala od metar ipo, ovde se vataš. Koji su tvoji kvaliteti? Ulagala si u muža koji te je prevario ovde - bila je iznervirana Goca. 

Printscreen TV Pink

Njihova svađa se proširila u nedogled, a kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lena

pre 6 godina

Bravo Goco!Konacno neko da odbrusi ovoj nemoralnoj Kiji!Kija je toliko fejk da cak I Kinezi poricu da je ona ,,made in China,,!

Ljuba

pre 6 godina

Sramna je njena izjava..kako se ne plasi da i Teodoru to moze da zadesi idto

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17