• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

08.03.2018

12:58

(VIDEO) GORDANA PROGOVORILA O TEODORINOM BIVŠEM DEČKU: Nisam ni znala KO JE ĆAZIM!

Rijaliti

(VIDEO) GORDANA PROGOVORILA O TEODORINOM BIVŠEM DEČKU: Nisam ni znala KO JE ĆAZIM!

Podeli vest

Jedno od prvih pitanja gledalaca proše noći bilo je upućeno na adresu Gordane Džehverović. Publika je želela da čuje od Teodorine majke zašto redovno krivi Macu Diskreciju za Ćazima Osmanija, ako je već sama ćerku poslala na jahtu

- Ja je nisam poslala tamo. Ona je otišla sa svojom menadžerkom. Nisam znala da će biti kod Ćazima. Nisam ni znala ko je Ćazim, a priča je krenula od Milana. Prva rasprava kada je bila, ništa tu nije bilo ekstremno da bih trebalo nečega da se uplašim i znam da nije prva koja je bila tamo - rekla je Gordana.

- Baš mi je drago, nisam znao da sam ja - ironičan je bio Milan Milošević nakon što je Gordana izjavila da su priče vezane za njenu ćerku krenule od novinara.

Gordana se u nastavku dotakla i sada već bivšeg dečka Teodore Džehverović, koga je ukućanka prevarila sa manekenom Anđelom Rankovićem u rijaliti programu Zadruga. Kako je sve izgledalo možete pogledati u video-prilogu ispod.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija