• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

11.03.2018

18:57

SANJA PRIZNALA DA JE IMALA SEKS SA MATOROM: Želim da se viđamo i napolju!

Rijaliti

SANJA PRIZNALA DA JE IMALA SEKS SA MATOROM: Želim da se viđamo i napolju!

Podeli vest

Odnos Jovane Tomić Matore i Sanje Stanković svakodnevno intrigira javnost, pogotovo zato što mnogi žele da vide da li će se među njima nešto desiti ili će ostati samo prijateljice. Međtuim, očigledno je da se tu već dešavalo nešto što nismo znali, a što je, na iznenađenje mnogih, Sanja priznala

U razgovoru sa Milanom Miloševićem, ona je otkrila sve detalje njihove veze i odnosa:

- Nisam mogla više da ćutim i gledam kako Jovanu osuđuju, a mene nazivaju folirantom i smatraju me lošim čovekom. Da, tačno je da se moj život promenio od tog 28. septembra, kad smo nakon jedne žurke nas dve bile intimne. To je u suštini i jedino što sam do sad priznala, a desilo se mnogo toga između nas dve što želim sad da potvrdim. Iako sam i do sada milion puta to poželela. 

Youtube printscreen

Znam da će moji svi burno reagovati, ali ja Jovanu volim i kada sam nasamo sa njom osećam se kao da sam sa muškarcem. Teško mi je kada je gledam kako se sama muči i bori sa predrasudama, a direktno zbog mene i to što me štiti od svih i upravo zbog toga sam i rešila da progovorim. Ja želim da nastavim da se viđam sa njom i napolju, ali se plašim da se ne ponavljaju iste stvari kao i ovde, da ljubomoriše i pravi scene, po mom mišljenju, ni zbog čega. Da, želim vezu sa njom - priznala je Sanja.

Da li će se Matora sada napokon smiriti i da li će joj biti lakše kada zna da je i Sanji stalo do nje, videćemo.

(VIDEO) NE MOŽE VIŠE DA KRIJE OSEĆANJA! Sanja prelomila: Matora i ja ćemo se VERITI KADA IZAĐEMO!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Srele

pre 6 godina

Од 28. 02. продукција није објавила ово.Битно је да су за Кију и Филипа, на основу намештених догађаја, а без снимка причали свашта.Значи постоје привилегије, што се одавно сумња.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17