• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/ informer.rs

16.03.2018

19:12

KONAČNA ODLUKA JE DONETA! Produkcija poslala pismo za Lunu i Slobu! Odmah su ustali i KRENULI!

Rijaliti

KONAČNA ODLUKA JE DONETA! Produkcija poslala pismo za Lunu i Slobu! Odmah su ustali i KRENULI!

Podeli vest

Luna je tužila Slobu i to iz razloga koji još uvek nije viđen na zadrugarskim suđenjima 

Naime, ona je nakon što je Sloba izašao iz izolacije poželela sa njim malo prisniji odnos, a on je to odbio iz razloga što ne želi da svima koji ga poznaju stvara neprijatnu situaciju.

- Dragi zadrugari, s obzirom da juče nismo stigli da rešimo sve slučajeve suđenja, danas se nastavljaju. Luna je tužila Slobu jer nije želeo da ima seksualne odnose sa njom, a njegov izgovor je da je umoran. Niko nije angažovao advokata, Saška će voditi ovaj slučaj - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Prvo je reč dobila Luna, koja je obrazložila svoje razloge za podnošenje tužbe.

- Dobar dan svima, nemojte biti nervozni, opustite se. Istina je da je jako teško imati se*s i opušten život, zato što su kamere oko nas, a mi ne želimo da se to vidi. On je bio u izolaciji tri nedelje, nismo imali nikakvu akciju, nežnosti, milovanja. Ja sam jedva čekala da se vrati i da budemo zajedno. Međutim, razboleli smo se oboje, bili smo loše. I kad sam ja poželela da se to desi, on je meni rekao da je umoran i da ne želi da to radi u krevetu. Mi ne želimo da dođe do toga da nama puštaju snimak. A ja sam takva, hoću da dobijem sve i odmah, razmažena sam - rekla je Luna.

youtube printrscree

Sloba nije krio da razume njene potrebe, ali je kako kaže i on imao svoje razloge za takvo ponašanje.

- Ja sam to njoj uvek govorio zbog nekog poštovanja. Ne razmišlja unapred, ja sam joj rekao da možemo da imamo odnos uvek, ali znam da bi joj bilo neprijatno. Ja sam se pazio gde mi ruka ide, samo da neko ne pomisli nešto pogrešno, jer znam da svi gledaju. U tom trenutku sam tu rečenicu rekao iznerviran, da treba da je je*em pred svima. Bilo je kao da ne želim, a želim isto koliko i ona. Ne možemo zbog kamere jer sve je okrenuto ka nama - rekao je Sloba.

Printscreen TV Pink

Na kraju je sudija Saška donela odluku i presudila u korist Radanovića, što je mnoge iznenadilo.

- Vreme je najbolji pokazatelj za sve, ja imam jedno posebno mišljenje o njima. Biću realna. Sloba, bez obzira na sve imao je istu želju za se*som. Smatram da je ovog puta postupio kao pravi džentlmen, muškarac. Razmišljao je svojom glavom, tako da svaka čast za to, jer svakako bili vi zajedno ili ne, taj snimak bi postojao i ne daj Bože da se raziđete, pa njihova deca da gledaju, to je jako ružno. Sloba nije kriv - rekla je Saška.

Youtube printscreen

(VIDEO) VELIKI ŠEF POSLAO HITNO SAOPŠTENJE! Pismo podiglo ukućane na noge!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Gojko Mijuskovic

pre 6 godina

Uzas Rec MORAL kod ove Lune ne postoji. Mogla je da bude miljenica i uzor ali je svojim ponasanjem sebi zalepila najgore etikete. Ljubav nije samo jahanje po krevetu sa ozenjenim covekom ili traziti seks takoreci pred zakonitom zenom...fuj

Nikita

pre 6 godina

Nevidjena javna blamaza. Ovo je teska sramota za ovu devojku. Da li je ona uopste svesna svojih postupaka i posledica? Roditelji su ovde mnogo zakazali. Vaspitanje se iz kuce nosi a ova iz kuce ocito nije ponela nista sem svojih buvljackih krpica.

Darija

pre 6 godina

Cudi me da ovaj orangutanov rodjak Sloba dobro pise scenarija, poeziju i peva, a ne ume da proceni Lunu, koja IDE iz kreveta u krevet, kao decja zvecka!!!!!!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17