• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

21.03.2018

11:22

(VIDEO) LUNINA REAKCIJA nakon gostovanja Kije i Slobe u emisiji Amidži šou ZAPREPASTILA JE SVE!

Rijaliti

(VIDEO) LUNINA REAKCIJA nakon gostovanja Kije i Slobe u emisiji Amidži šou ZAPREPASTILA JE SVE!

Podeli vest

Posle gostovanja u emisiji kod Ognjena Amidžića "AmiDži šou", Slobodan Radanović i Kristina Kockar, vratili su se u Belu kuću, gde ih je na vratima prva dočekala Gordana Džehverović

Sloba je odmah krenuo u spavaću sobu, jer je u krevetu očekivao da vidi svoju devojku, Lunu Đogani, međutim ona je bila u kazinu gde se provodila zajedno sa ostalim ukućanima u toku žurke, koja je počela u tom trenutku.

Nakon što se pozdravio sa kolegama koji su gosti žurke, pevač se kratko zagrlio sa devojkom Lunom Đogani, nakon čega mu je ona okrenula leđa. Ostali ukućani odmah su počeli da se raspituju kod Radanovića, kako je izgledalo gostovanje sa Kijom u emisiji "AmiDži šou".

- Mislio sam da će biti gora - odgovorio je Sloba svojim cimerima o Kiji.

Luna Đogani i Slobodan Radanović, nakon nekoliko minuta, osamili su se nakon čega je pevač pričao blogerki kako se proveo u emisiji Ognjena Amidžića zajedno sa svojom još uvek zakonitom suprugom Kristinom Kockar.

- Kul je bilo! Nisu bila škakljiva pitanja. Bila ona igra koliko se poznajemo i ja na tabli napišem Luna! Bila tako neka pitanja! Šta sebi zameram, kako se to dogodilo, kako smo se upoznali, gde smo se prvi put Kija i ja poljubili - govorio je Sloba.

- Ja sam umrla!  Danas je dan mladenaca! Vidim nema vas! Odmah sam pomislila da ste se nešto posvađali! Onda mi Maca prilazi, kaže da se razočarala u tebe - govorila je Luna, koja je u jednom trenutku čak i napustila žurku.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17