• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

10.04.2018

16:11

(VIDEO) OD TRUDNE ŽENE KRADEŠ, NEMAŠ NI SRCA NI DUŠE: Maca i Milan ponovo ZARATILI, a onda su uprli prstom U NJU!

Rijaliti

(VIDEO) OD TRUDNE ŽENE KRADEŠ, NEMAŠ NI SRCA NI DUŠE: Maca i Milan ponovo ZARATILI, a onda su uprli prstom U NJU!

Podeli vest

Kada se Miljana Kulić vratila iz kupovine, zajedno sa Sanjom Stanković i Sarom Reljić, nastao je haos u Beloj kući zbog raspodele namirnica. Miki Đuričić je prvo insistirao od Miljane da mu da njegove cigarete, nakon što je čuo da za njih nije bilo dovoljno novca

Došlo je i do svađe između Nemanje Đerića Đeksona i Miljane, ali i Snežane Mišković Viktorije i Miljane, a dok su delili stvari Sanja je počela da plače. Međutim, svađama tu nije bio kraj. Milan Milošević posvađao se sa Macom Disrkecijom zbog krema Miljane Kulić.

-Ukrala si ženi 800 grama krema. Reci "jesam" i ćao! Kada ti ja kažem, Miljana, ukrala je! Ti nemaš ni srca ni duše, od trudne žene kradeš krem! - govorio je Milan Maci.

- Miljana, samo da ti kažem, ja ti nisam ukrala, nisam. Njemu se neću pravdati. On je mene juče napao i rekao da će mi se u*rati u život. Slušaj me, kadar traži preko drugih! Marš! Idi druži se sa p*derima i k*rvama! Ja nisam ukrala krem! - pričala je Maca.

Maca i Milan su u svoju raspravu umešali i Mariju Anu Smiljanić uz reči da je i ona jela Miljanin krem. Marija Ana je vikala i govorila im da slobodno mogu da pregledaju njene stvari, jer ni ona nije otuđila krem od trudne cimerke.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija