• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

16.04.2018

08:40

ZORICA KRENULA NA LUNU, ULETELO OBEZBEĐENJE! Sloba odlepio, PESNICAMA UDARAO U ZID!

Rijaliti

ZORICA KRENULA NA LUNU, ULETELO OBEZBEĐENJE! Sloba odlepio, PESNICAMA UDARAO U ZID!

Podeli vest

Nakon što su saopšteni glasovi publike, izbila je velika svađa u Beloj kući. Naime, Tomislav Panić je osvojio 41% dok je Luna Đogani imala 59 odsto glasova gledalaca. Maneken se pozdravio sa svojim cimerima i krenuo ka studiju, ali onda je nastala prava drama

Miljana Kulić prva je počela da proziva Lunu zbog, prema njenom mišljenju, malog procenta glasova publike. Trudnici se ubrzo u prozivkama pridružila Zorica Marković a onda je umalo nastao incident.

Zorica je krenula na Đoganijevu a obezbeđenje je odmah uletelo u dvorište kako bi sprečilo eventualni sukob. Ipak, Markovićeva nije želela da se fizički obračuna sa blogerkom ali, Lunin dečko, Slobodan Radanović je već burno odreagovao.

- Priđe li ti neko na metar, je*aću mu mamu u pi*ku. Glavu ću da mu rašrafim. Ona će njoj da se unosi u facu, babetina jedna - vikao je Sloba.

(VIDEO) NIŠTA VIŠE NIJE ISTO! Evo ko je zauvek NAPUSTIO ZADRUGU!

Dok su odlazili u izolaciju, Radanović je udario rukom u betonski stub zbog čega se Luna veoma zabrinula. Na sreću, pevač se nije povredio, pa je razgovor sa devojkom nastavio u izolaciji.

Sad će oni mene da maltretiraju zato što ja nisam imala glasova koliko su oni želeli da imam - govorila je Đoganijeva iznenađeno.

Neće ona tebi da se unosi u facu. Ti si meni najvažnija - rekao je Sloba.

Celu situaciju iz studija televizije Pink pratila je Lunina mama, Anabela Atijas i Tomin drug Srđan.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u snimcima koji slede.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17