• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

31.05.2018

10:32

(VIDEO) GLEDAM I UMIREM, A ON ŽELI DA SE VENČA SA LJUBAVNICOM: Kija ispričala koliko je patila zbog Slobe!

Rijaliti

(VIDEO) GLEDAM I UMIREM, A ON ŽELI DA SE VENČA SA LJUBAVNICOM: Kija ispričala koliko je patila zbog Slobe!

Podeli vest

Glavna tema tokom pitanja gledalaca noćas bio je odnos Slobodana Radanovića, Lune Đogani i Kristine Kije Kockar. Dok je Kija pričala zašto je pružila Slobi drugu šansu, otkrila je i kako se osećala kada je kod kuće gledala kako je muž vara

 - Muž me vara, ja gledam na TV-u, u tom trenutku on odlazi kod Drveta mudrosti i želi da se venča sa svojom ljubavnicom. Ja gledam i umirem. Ja nisam nikome zabola nož u leđa, ja sam slobodna! Slobodno nastavi da me pljuješ, pljuješ me na sve strane pa možeš i za stolom! - rekla je Kija.

Kristina je sinoć rekla i kako je Slobi pružila drugu šansu jer je on to tražio od nje, a zatim je suprugu dala do znanja da ju je jako povredilo što je nakon gostovanja u emisiji "AmiDži šou" otišao kod Lune Đogani sa kojom je kasnije završio u kupatilu.

Sloba se sve vreme branio rečima kako ne vidi da je nešto loše uradio i kako je samo želeo da bude u odličnim odnosima i sa Kristinom Kockar i sa Lunom Đogani sa kojom vara suprugu mesecima.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
mileta

pre 5 godina

TAJ MUCENIK SLOBA NE VIDI KAKVA SI TI RIBA.LUNA JE SADA IZNAJMILA SVOJU SPRAVU SUTRA CE DRUGOM.TU CE KRAJ BITI INTERESANTAN.

Mirjana

pre 5 godina

Sloba ,ono sto je mislio nije mogao da iskaze,to je njegov problem.I onda je Kija,sve sto je ona zelela ''stavljala njemu u usta''Covek LEPO kaze volim Lunu a Kiju normalno kao coveka...i stalno to od pocetka prica...ali neeee...ona okrene pricu. Tako da ko shvata ds je brak i seks i dodir i mazenje...onda shvata Slobu jer je sa Kijom to proslo. Zasto se tolika frka pravi pa razvode se ljudi masovno a nekoga teraju na silu .A sto Milica podrzava Kiju ...oa i ona je druga zena Mitrovicu!!!!

Goran

pre 5 godina

Da hoce stvarno da se venca pa da crknes od muke!! Ona ce ga barem vise postovati kao i njegove roditelje od tebe. Ti bi da postujes svoju majku, a da ga odvojis od svojih. Pa koji muskarac bi tako nesto uradio? Pljujes po celoj njegovoj familiji i nazivas ih pogrdnim imenima i ocekujes da ti se vrati. Tebi treba neko kao Mica Pantljicara

Gaga

pre 5 godina

Samo neko ko je iskompleksiran kao Kija moze da kaze da je on njoj trazio pomirenje, iako smo svi videli ko je za kim trcao, izmisljao snove, i igrao toliko providne zenkse igrice, ali doduse i on je balvan koji nije uspeo da skapira da sa ovom manipulatorskom profuknjacom nema ivse sta da trazi. Zena je zlo. Najveca budala u celoj prici je Luna, koja se hvata u kolo sa iskompleksiranim seljacima.

Vaja Beleslin

pre 5 godina

Šta će u Zadruzi žena koju je muž prevario? Osim iz finansjijkih razloga.... Da ga "vrati", eheheee Zar je moguće da laka lova sve opravdava? I prljave odnose, lonac za iskuvavanje veša, trudnicu koja prekršta noge, pije i puši; osobu koja ništa ne zna o biologiji i fiziologiji; i opakog mladog novinara koji prenosi priče i izmišlja "vesti" i u tome uživa? Zar je ovo slika većine stanovnika Srbije? Da li smo se pretvorili u društvo u kome se DALI piše ovako?

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17