• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

16.06.2018

15:29

(VIDEO) ZORICA MARKOVIĆ ŠOKIRALA: Imala sam SEKS U ZADRUZI, našla sam štek, pa niko NIJE MOGAO DA ME PROVALI!

Rijaliti

(VIDEO) ZORICA MARKOVIĆ ŠOKIRALA: Imala sam SEKS U ZADRUZI, našla sam štek, pa niko NIJE MOGAO DA ME PROVALI!

Podeli vest

Takmičari su od Velikog šefa dobili i više nego zanimljiv zadatak, a to je da svako od njih prizna zašto bi trebao da pobedi u ovom najgledanijem rijalitiju

Pojedini su pripremali svoj odgovor kako neko ne bi shvatio pogrešno, a onda je Zorica Marković ustala i rekla nešto što je sve nasmejalo.

 - Ja treba da pobedim, jer sam imala seks sa dvojicom, trojicom ovde. Našla sam ovde štek, tako da niko nije mogao da provali. Svake noći sam imala orgazam. Tako da, Luno, trebala si sa mnom da se družiš. Krala sam ovde tunjevine, pivo, čokolade, ma, sve sam ja to pokrala. Ja treba da pobedim što sam svakom od genetike, porekla do sunca, sve sam vam živo psovala i mrtvo. Što se tiče suđa i svega, razbijala sam i ništa štedela nisam. Iz štale nisam izlazila, od ujutru... i izađem samo kad treba da popijem kafu sa nekim. Treba da pobedim, jer sam noću budila ljude i klala se sa svima. I na kraju, treba da pobedim stvarno - pričala je ironično Zorica.

Ukućanka najiskrenije misli da trenutno ne postoji mogućnost da dostigne visoku poziciju pored ostalih igrača koji su tokom svog devetomesečnog boravka bili i te kako aktivni u svako doba dana i noći, pa je isto tako dala sebi za pravo da se našali na svoj račun.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mik

pre 5 godina

Onaj ko je imao sex sa Zoricom, zaslužio je pobedu jer se najviše žrtvovao!!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17