• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/pink.rs

30.06.2018

23:41

KIJA ZANEMELA KAD JE DOBILA SLOBINU PORUKU: Ne mogu da verujem šta mi taj ČOVEK RADI!

Rijaliti

KIJA ZANEMELA KAD JE DOBILA SLOBINU PORUKU: Ne mogu da verujem šta mi taj ČOVEK RADI!

Podeli vest

Kristina Kija Kockar više puta po izlasku iz "Zadruge" priznala je da se svakodnevno čuje sa suprugom Slobom Radanovićem, od kojeg je čvrsto rešila da se razvede, ali da je njihova komunikacija "službena". Upravo zbog toga je zanemela kada je dobila novu Slobinu poruku.

- Budim se i vidim poruku koju mi je Slobodan poslao, dve slike, prošao je pored mesta gde smo se venčali, pored lokala i poslao mi je te slike. Reko': "Ne mogu da verujem šta mi čovek radi". 

Tako da na neki način mi je teže, a na neki lakše, ali nema kamera pa mogu na miru kući da patim. Ja sam mu poslala samo smajli, prvo to mesto je prelepo, a drugo asocira me na lepe uspomene kao i njega sigurno. Eto prošao je tuda i setio se - otkrila je ona.

KIJA SVE PRIZNALA: Sloba i ja se čujemo svakog dana! EVO DA LI ĆE DOĆI DO POMIRENJA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nemanja Đukić

pre 5 godina

Ovaj covek zaista ne zna sta hoce,emotivno nezreo i verovatno isprogramiran od strane Kristine ona mu je u mozgu definitivno, postao njena pudlica to je i sama govorila

Darija

pre 5 godina

Kija, potseti me sinoc jedan gledalac, kako je Sloba rekao za tebe Luni:" Ma, nemoj da se sekiras, dovescu je dotle da grebe na vrata..." Kija!? Zar ti to nije dovoljno? Izdaja, duso moja! Bezi od njega, stavi ga na ignor i zaboravi! A vas molim da mi objavite komentar, jer i dusa i srce su mi u njemu!

Natalija

pre 5 godina

Mani se patetike, Kija. Ostvarila si sto si htela, sad uzivaj ...

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17