• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

23.07.2018

07:56

(HIT VIDEO) Evo kako je Teodora reagovala KAD SU JE PITALI ZA ĆAZIMA OSMANIJA!

Rijaliti

(HIT VIDEO) Evo kako je Teodora reagovala KAD SU JE PITALI ZA ĆAZIMA OSMANIJA!

Podeli vest

Nije umela da se iskontroliše na pomen njegovog imena

Gledaoci TV Pink imali su sinoć priliku da se uživo uključe u emisiju "Zadruga - Narod pita" i pitaju gošće Teodoru Džehverović, Gordanu Džehverović i Anu Korać sve što bi želeli da znaju.

U studiju je nastao totalni haos kada se posle samo nekoliko minuta uključila gledateljka koja je svim srcem pozdravila Teodoru, ali ju je i pitala šta se tačno dešava između nje i njenog bivšeg dečka Kristijana kojeg je javno prevarila sa svojim sadašnjim dečkom Anđelom Rankovićem pred milionima ljudi.

Džehverovićka je bila vidno iznervirana zbog pomena njegovog imena, pa je žestoko kritikovala njegovo ponašanje uz priznanje da je razočarana.

print screen


- Zapitala sam se da li će me on čekati devet meseci, meni je jako krivo što ta osoba poznaje istu tu Doris, kao i gospodina Ćazima. Najveći problem je bio između mene i nje, za mene Ćazim ništa loše nije rekao. Samo se pitam da li je on u jednom momentu nazvao nju i rekao: Znaš da je ona tada bila sa mnom i da joj on nije ni bio u glavi? Baš mi je krivo što svi znaju za Kristijana, verujem da mu to ne škodi. To nije moja sramota, ja sam ga predstavila kao bivšeg dečka! On bi time da je rekao možda pomogao meni, a ja sam o njemu sve najbolje pričala i bila sam tu za njega. Mojoj mami je isto bilo krivo što sam ga povredila, ali na kraju je sve došlo na svoje. Nisam tražila da me brani, ali da skine prljavštinu sa naše veze, jer mi je krivo što nije ispalo na kraju sve kako treba - rekla je Teodora.

(VIDEO) TEODORA SE ŠOKIRALA! Ćazim podržao OVU ZADRUGARKU, NUDIO JOJ NOVAC, A EVO ŠTA MU JE NJENA MAMA PORUČILA!

U medijima se konstantno provlačila vest o njenom odnosu i sa kontraverznim biznismenom Ćazimom Osmanijem i njegogovom devojkom Doris, a ona je ekskluzivno u studiju otkrila da će se čuti sa njom i koje će joj pitanje postaviti.

ĆAZIMOVA DEVOJKA OPLELA PO ZADRUGARKI: Teodora, TI SI GO KU*AC, pevaćeš na rampi u Poreču!

- Nisam obavila poziv, razmišljala sam. Jedino što treba da uradim je da rešim sa Doris. Ja bih je samo pitala: Zbog čega? Zbog čega mi je pisala poruke da ću joj nedostajati? Da li su to poruke za nekog za koga sumnjate da može da pomisli da je imao nešto sa vašim dečkom? Volela bih da se završi ova priča, ko je trebalo shvatio je. Ne mogu više da se opterećujem time, želim da se bavim svojim poslom. Zašto sada neko nešto ne kaže?! Evo, ovde sam! Videla sam snimak koji je ona poslala, nema ko drugi! - rekla je Teodora.

Pogledajte šta je sve bivša zadrugarka još rekla u emisiji:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija