• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs /informer.rs

13.08.2018

13:07

(FOTO) TEODORA NAŠLA NOVOG DEČKA! Šta će Anđelo da kaže na ovo?

Rijaliti

(FOTO) TEODORA NAŠLA NOVOG DEČKA! Šta će Anđelo da kaže na ovo?

Podeli vest

Iako su delovali kao najskladniji par, sa najviše izgleda da svoju ljubav održe i van rijalitija Zadruga, Teodora Džehverović i Anđelo Ranković su zauvek stavili tačku na svoju vezu

Čak se njihov raskid odvijao poprilično javno, putem njihovih društvenih mreža, gde su pale razne optužbe sa Anđelove strane. Sudeći po njemu, za sve je kriva Teodorina mama Goca jer se mešala u ono što nije trebalo.

Međutim, sada su krenula nova govorkanja po gradu, ali ovaj put zbog Teodorine najnovije slike.

Ona je na svom Instagramu objavila fotografiju buketa ruža, uz koju je napisala "Hvala ti" i dodala jedno srculence.

Naravno, odmah su počele priče da je Teodora rešila da preboli Anđela tako što će ući u novu vezu, pa se pretpostavlja se da je cveće dobila od novog dečka.

Instagram





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marko

pre 5 godina

Opste je poznato kod nas mladjih ko je Teodrolja.. Kad joj je ona vesticara od majke pored onda je Teodrolja, kad je sama onda je samo D*. Hvala.

ZAGOR

pre 5 godina

Ne palite ljude neki momak došao i dao joj cveće na bini ona samo uzela i to je to nisu se ni pozdravili.

Ljiljana

pre 5 godina

Anđelo ce mamicu i ujkicu pod ruku,na spavanje,u wc ma svugde sa njima.

Andeka

pre 5 godina

Ooo pa kad pre, je l to bese ona emocija o kojoj nam je punila glavu? Ili je opet u pitanju cika Cazim.

Googs

pre 5 godina

Iskusna je ona menja momke kao hulahopke, a i povukla na mamu(a za mamu kazu da je prosla sito i reseto:-)! Kako niko nije povukao neku osobinu od oca Seada,izgleda da je u toj porodici samo on dobar covek!!!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17