• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.09.2018

11:24

(VIDEO) ZBOG KIJE SU HTELI DA ME UBIJU! Mirko Gavrić progovorio o opasnim pretnjama koje je dobijao

Rijaliti

(VIDEO) ZBOG KIJE SU HTELI DA ME UBIJU! Mirko Gavrić progovorio o opasnim pretnjama koje je dobijao

Podeli vest

Miljana Kulić i Mirko Gavrić su se odvojili od ostalih cimera kako bi popričali.

Miljana nije krila oduševljenje na činjenicu da Mirko sarađuje sa divom folk muzike Svetlanom Cecom Ražnatović. Ali je pre toga Mirko otkrio kakve je poruke dobijao tokom boravka famoznog trija Kije Kockar, Slobe Radanovića i Lune Đogani i da mu nije bilo nimalo lako da čita pretnje, laži i uvrede svakodnevno.

- Ja sam neko ko živi miran život. Imam svoju porodicu, stan, studio, često putujem. Ti si u rijalitiju pet godina i ti znaš sve to kako ide. Ja na ovo nisam navikao. Imam nastupe, pevam prateće vokale Ceci, zajedno sa svojom suprugom - rekao je Mirko.

Miljanu je oduševilo to što je Mirko u dobrim prijateljskim odnosima sa Cecom, pa je zadrugarka odmah izrazila jednu želju.

- Ne mogu da verujem sa kim ti sarađuješ! Hoćeš da me upoznaš sa njom? Čast mi je da pričam sa takvom osobom! - istakla je Miljana.

- Hoću, naravno! Slali su da će da me streljaju, da će da me ubiju - pričao je Mirko dok se Miljana smejala na njegovu konsataciju.

-Ti kapiraš da nije svejedno da dobijaš takve poruke svakodnevno, meni nije bilo prijatno jer živim potpuno mirnim životom - rekao je Mirko nakon čega se Miljana uozbiljila.

Kako je tekao njihov razgovor pogledajte u video-snimku ispod.
 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dejan

pre 5 godina

Strašno koliko ljudi sebi slobede dozvoljavaju. Kristinini fanovi su talog kao i ona.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17