• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

27.09.2018

09:13

LUNA IZ ZADRUGE IZAŠLA TUŽNA I DEPRESIVNA! Komšinica otkrila sve: Anabela je izgubljena u prostoru i vremenu, a muž joj je BESAN!

Rijaliti

LUNA IZ ZADRUGE IZAŠLA TUŽNA I DEPRESIVNA! Komšinica otkrila sve: Anabela je izgubljena u prostoru i vremenu, a muž joj je BESAN!

Podeli vest

U kraju podno Košutnjačke šume stanuje Anabela Atijas sa sadašnjim suprugom i tri ćerke. Doista, nakon što ga je ona prijavila za maltretiranje u policiji, on ne dolazi u taj stan. Razgovor sa komšijama poslužio je da se stekne objektivna slika o ovom paru za koji se svašta priča po gradskim kuloarima

U restoran, od kojeg je deli samo zid, Anabela često ide sa suprugom i ćerkama.

Gazdarica restorana se postavljala zaštitnički prema pevačici, koja joj je mušterija. Za razliku od gazdarice, konobar u restoranu bio je spremniji za saradnju i ispričao je da su Anabela i Luna uglavnom darežljive.

- Za bakšiš nema pravila, nekad ostave manje, nekad više, kako kad... ali uglavnom su darežljive. Često svraćaju ili na piće ili na večeru - rekao je konobar.

Neki kažu da se Luna promenila nakon Zadruge, ali neki se i ne slažu.

- Anabela mi se stalno javlja, Lunu sam videla samo jednom od kada je izašla iz Zadruge. Javila mi se tada, ali je jako povučena i depresivna otkad je izašla iz rijalitija, a evo opet je tamo - kaže komšinica iz njihove zgrade i dodaje da je Anabela stalno pod tenzijom.

- Izgleda stalno uznemireno i zabrinuto. Nekako kao da je izgubljena u prostoru i vremenu dok je njen muž uglavnom besan.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija