• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/Informer.rs

16.10.2018

13:35

(VIDEO) ALEKSANDRINA TUŽNA ISPOVEST: Otkad se David vratio iz Amerike sve se promenilo!

Rijaliti

(VIDEO) ALEKSANDRINA TUŽNA ISPOVEST: Otkad se David vratio iz Amerike sve se promenilo!

Podeli vest

Aleksandra Subotić i David Dragojević su u rijaliti par ušli kao najčvršći ljubavni par, ali njihova veza se unutra poljuljala. Iako niko nije očekivao jer oni iza sebe imaju dosta rijalitija, počeli su da se svađaju sve češće

Naime, njih dvoje skoro svakodnevno ulaze u sukobe i to zato što Aleksandra smatra da joj David ne posvećuje dovoljno pažnje, dok on želi da se druži i sa ostalim takmičarima.

Subotićeva mu je postavila ultimatum da ukoliko je ne bude grlio i posvećivao joj dovoljno pažnje da će razdvojiti krevete. Voditelj je Aleksandru pitao da mu obrazloži svoje ponašanje, zbog čega je došlo do suza ali teških reči.

"Ja sam sa Davidom ulazila u sukobe poslednjih sedam dana. Ja imam problem sa Davidom, ja kada se posvađam sa njim, ja nisam mirna, nerviram se, sklonim se od svih. Isto tako, u krevetu kad se posvađam sa njim, ja se iznerviram, a on nema nikakvu reakciju. Zaklela sam mu se da ako posvađani legnemo u krevet, da ćemo ih razdvojiti. Ja nisam mirna. Da, mislim da nešto nije u redu među nama. Ne mislim da nema hemije među nama, samo mislim da sa njim nešto nije u redu. Otkad se on vratio iz Amerike on se promenio."

- Kada ne želim sa nekim da se svađam, ja ne želim. Kada želim da se povučem, ja se povučem, ona to ne razume. Vratio sam se iz Amerike zbog nje. Ovde mi je jako čudno - pravdao se David.

- Smetaju mi šale u sek*ualnom kontekstu. To nije posesivnost, to je za mene normalno. Ne tražim pažnju, očekujem samo da se poštuju kodeksi i da se ima poštovanja. Kada igramo masne fote, on pita tamo nekoga koja mu je omiljena poza u se*su. Šta njega ima da zanima koja je nekome omiljena poza?! Nećeš to pitati nekoga, onda ću ja naskakati na nekoga drugog - rekla je ljutito Aleksandra.

- Ja sam se drugarski ophodio prema svima, ja volim da se sprdam. To sam rekao u šali. Ja ne mogu svaki čas da pazim šta ću reći. Volim da se za*ebavam, ne moram uvek svugde da je vučem - pravdao se David.

Njegove reči su potpuno razočarale Subotićevu, a kako nije mogla da sakrije svoje emocije, suze su počele da naviru, jer smatra da nju David ne poštuje neslanim šalama.

- Mene nervira što ona plače za gluposti. Ja nisam dao povod nijednoj devojci - objasnio je Dragojević.

- Meni ne smeta nijedna devojka. Meni smeta njegovo ponašanje i to njemu ne priliči. Ja sam sa njim godinu ipo dana. Mi smo svaki dan bili jedno uz drugo - rekla je ona, pa onda nastavila:

- Ja nisam ni od koga imala ovakvu podršku, ljubav i poštovanje. Nisam to imala ni od mame i tate. Ne želim ovo da izgubim. Da, ja ću razdvojiti krevete. Ja hoću sve te probleme da zaboravim kada sam sa njim u krevetu. Koji god problem da imam ja hoću sa njim to lepo da rešim, da mu pričam. Ne mislim ja da će on mene da ostavi, ja imam strah da ću ja njega ostaviti, ako mi pukne. On misli da mene ima pa ima, kao da sam vreća krompira, ali to nije tako - pričala je Aleksandra.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17