• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

21.11.2018

17:48

(VIDEO) ZERINA HEĆO POKAZALA SISE! Bila je ubeđena da je kamera ne snima, a onda je krenula da se SVLAČI!

Rijaliti

(VIDEO) ZERINA HEĆO POKAZALA SISE! Bila je ubeđena da je kamera ne snima, a onda je krenula da se SVLAČI!

Podeli vest

Jedna od najatraktivnijih učesnica druge sezone "Zadruge", Zerina Hećo, obično je pazila na kamere kad se presvlačila kako ne bi pokazala previše vernim fanovima ovog rijalitija

Ipak, danas se malo opustila ubeđena da je kamere ne prate jer je u toku bila slava petoro zadrugara.

Foto: printscreen

 

Hrana i piće povodom Aranđelovdana stigli su u velelepni grad u Šimanovcima za Marijanu Zonjić, Višnju Petrović, Mariju i Miljanu Kulić, Jelenu Golubović i Sava Perovića, pa je Zerina verovatno bila uverena da su sve oči uprte u njih i da ne mora da pazi prilikom presvlačenja.

 

 

Ipak, to nije bio slučaj, jer kamerama najgledanijeg rijlitija u regionu ništa ne može da promakne, pa su tako i Zerinine bujne grudi bile u krupnom planu nekoliko trenutaka dok je skidala džeper, što je sigurno bio prizor za pamćenje, naročito za muški deo gledalaca "Zadruge", a kako je to izgledalo pogledajte u donjem snimku.

(VIDEO) ZAVODLJIVO JE SELA NA NJEGA, A ON NIJE MOGAO DA SE OBUZDA! Žešća seks akcija Nataše i Lazara!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
don kihot

pre 5 godina

U Zerine sise povelikog broja, Daj mi Bože mili da je cura moja! Kada bi se moja umorila ruka, tad bi sise stavio umesto jastuka! Spavao bih slatko, ali posle buđenja, vodili bi ljubav, ne treba mi nuđenja!

coki

pre 5 godina

Hahahahaha kao niko nije namignuo da je live????Ma dajte!!!!

Laki

pre 5 godina

Blago kamermanima ,uzivaju pored mali ekkrana bez cenzure.

Rade

pre 5 godina

Vraga, ubeđena da ne snimaju. Uradila je to namerno, kao i svaka do sada. Šta je košta, a diže joj cenu....

banjo

pre 5 godina

E pa ja sam ove mlecne zlezde video na animal chanelu. U nemackoj na farmi. Kazu daju po 30l mleka da ne poverujes.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17