• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.01.2019

21:02

STAVIO TAČKU NA NASILJE! Željko Mitrović iz Barselone IZDAO DIREKTNO naređenje da se Aleksandra Subotić izbaci iz Zadruge!

Rijaliti

STAVIO TAČKU NA NASILJE! Željko Mitrović iz Barselone IZDAO DIREKTNO naređenje da se Aleksandra Subotić izbaci iz Zadruge!

Podeli vest

Vlasnik i direktor televizije "Pink", Željko Mitrović veliki je protivnik nasilja i svaki fizički kontakt u rijalitiju "Zadruga" do sada je bio žestoko kažnjavan, a kako saznajemo, on je direktno iz Barselone doneo odluku da Aleksandra Subotić danas bude diskvalifikovana

Najnoviji fizički nasrtaj Aleksandre Subotić prema Mini Vrbaški, kažnjen je diskvalifikacijom, a odluku o tome je hitno doneo Željko uprkos činjenici da sa porodicom boravi na odmoru u Barseloni.

Kako saznajemo, on je direktno iz Barselone naredio diskvalifikaciju Aleksandre Subotić.

Željko je odmah reagovao jer ne želi da se nasilje događa i propagira na televiziji Pink.

Vlasnik televizije Pink je više puta izjavljivao da se ovakvo nasilje neće tolerisati u programu koji gledaocima služi za zabavu i opuštanje.

Željko Mitrović je učinio sve da u toku današnjeg dana, najradosnijeg praznika u Srbiji, Božića, zadrugari uživaju u hrani, piću i muzici, ali i u miru koji je Subotićeva narušila zbog čega je najstrože kažnjena

(FOTO) DISKVALIFIKOVANA ALEKSANDRA SUBOTIĆ! PESNICOM UDARILA MINU VRBAŠKI!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
VNS

pre 5 godina

Želi se naljutio? Neće da trpi nasilje???? Pa onda je trebao već prvog dana da ukine ovo zlo....

Lazni Bot

pre 5 godina

Covek ne moze ni da se odmara,to mu sve ova opozicija podmetnula.

Laza Lazarevic

pre 5 godina

Bravo Zeljko kod tebe se uvek znalo kultura pre svega.

Nebojsa iz Beograda

pre 5 godina

Evo bas ja i sef gledamo on vise pravi mesta za orden i odjednom tuca,zvao nas Zeljko da pita sta da radimo,sef se mnogo uzrujao sutra konferencija prvo za orden pa za tucu u Zadruzi.

SS

pre 5 godina

Bravo julovac po kratkom postupku,kamo sreće da tebe sa njima zajedno izbace i iz države.

Makarije

pre 5 godina

Pa da. Za njih je nasilje kad udariš nekog pesnicom u glavu. A šamarčići, čupanje za kosu i kad se grizu, to nije nasilje. To je baš zanimljivo.

Stefan

pre 5 godina

Ali zato svesrdno brani sve koji dodju sa strane i maltretiraju Srbe. Kako sudis, tako neka ti se sudi zanavek!

Anka

pre 5 godina

Vrhunac ironije je kada se Zeljko Mitrovic pozica na danasnji praznik. Pitam se, plasi li se svojih grehova ta osoba?

krkan

pre 5 godina

ako je tako što ne izbaci debelo krme zvjerinu pre 20 dana

dum dum

pre 5 godina

vucicevicu, koga vi folirate, zasto mitrovic nije izbacio zarinu kada je udarila aleksandru i kada je tukla baneta colaka

zufer

pre 5 godina

Hahahahahaha...oni se pobiše,Jelenu Golubović svako malo prebijaju ,Miki svake sezone bar jednom nekoga udari onako na kvarno sa ledja i sad je on protiv nasilja...kakav licemer

john

pre 5 godina

ovde se ne radi o novcu,,vec da vise nisu mogli da stave pod komandu alex,da je njen slucaj promsaj pinka ,,jer su tu mama,tata i muz i to za ogromne honorare,,sad se otvara prica sa draganom mitar,,i alex je visak,,mina je na nagovor pinka obavila posao i izazvala alex,,sto se vidi daje prvo skinula,sesir prilikom udarca pa trazila modricu koje nema ,,pa trazila maramicu da skine sminku,,dabi se videla modrica koje nema,,eto sto je istina inace mina je tolerisana od strane,pinka i moze da dovede djeksona da spavaju jednu noc,i moze da dovedu mamu,,itd

Makiii

pre 5 godina

Ko jos gleda to...i cita informer...ovo sam otvorio sa.o zbog komentara..dokle vise...pustite ljude da ziv e normalno.

zoran Milunovic

pre 5 godina

Ovaj Zeljko , ni nezna koliko nas degradira u okruzenju . Koliko bi pomogao napacenoj zemlji , da promeni zanimaje .

Sasha

pre 5 godina

Ovaj covjek je najzasluzniji za sunovrat morala u culture u Srbiji

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17