• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

05.03.2019

12:18

(VIDEO) IMA LI VEĆE KU*VE OD NJE? Miki žestoko osuo paljbu po Nadeždi, pa Suzani otkrio sa koliko muškaraca je bila!

Rijaliti

(VIDEO) IMA LI VEĆE KU*VE OD NJE? Miki žestoko osuo paljbu po Nadeždi, pa Suzani otkrio sa koliko muškaraca je bila!

Podeli vest

Suzana Perović nakon što je Nadežda Biljić iznela informaciju da je se deca stide, kao i da joj suprug nije u dobrom stanju, otrčala je kod Mikija Đuričića kako bi se požalila

Pošto mu je ispričala šta se sve desilo, pčelar iz Kupionova, za koga je Suzana tek pre samo nekoliko dana priznala da ga voli, izneo informaciju sa koliko momaka je Biljićeva bila do sada, što je šokiralo Perovićku.

 - Matora je naduvala sada, malo je falilo da skoči na nju. Tako je i ova rekla da me se otac odreakao. A ona kao to je izvučeno iz konteksta - ispričala je Suzana.

 - Gadi mi se! Ma nemoj, j*bem li joj mamu ja u p*čku, onu gedžovansku, klošarsku. Hvala Bogu da sam to izbegao, j*bao bih joj mater ja. I ta nema ništa protiv tebe? Ta hoće da tebe isprovocira preko mene. Ima li veće kurve od nje? 120 frajera mi nabrojala ovde, pa smo došli do cifre od 120, pa prestala posle da mi broji - odbrusio je Miki.

 - Laže, izmišlja! Ona misli da je to uspeh u životu, budala - izjavila je Suzana.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Malajac

pre 5 godina

Miki samo ogovara ljude kada nisu prisutni i ne mogu da se brane. Dok je doticna Nadezda bila u zadruzi odgovaralo mu je da budu par zbog pridobijanja glasova. Zlo od coveka. Neradnik i dzabalebaros. Dno dna!

Jovica

pre 4 godine

120? Zamolio bih najljubaznije produkciju da mi nabavi njen broj telefona. Unapred hvala.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija