• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

13.01.2016

12:51

RADONJIĆ PRED PAO: Đorđević je adut Atinjana, jako dobro poznaje sve naše igrače

Crvena zvezda

RADONJIĆ PRED PAO: Đorđević je adut Atinjana, jako dobro poznaje sve naše igrače

Podeli vest

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić ocenio je danas da njegovu ekipu očekuje težak meč u Evroligi sutra (20.15) protiv Panatinaikosa u Atini i dodao da trener grčke ekipe Aleksandar Đorđević jako dobro poznaje crveno-bele

 

- Idemo u goste Panatinaikosu, ekipi koja je godinama u vrhu evropske klupske košarke. I ove sezone su odlični, imaju stopostotan učinak u domaćem prvenstvu, igrali su dobro u prvoj fazi Evrolige i drugu su počeli dobro, namučili su Fenerbahče u Istanbulu i pobedili Unikahu u Atini - rekao je Radonjić za sajt kluba. 

Košarkaši Crvene zvezde otputovali su danas u Atinu gde će u sutra u OAKA areni igrati protiv Panatinaikosa u trećem kolu Top 16 faze Evrolige.

- Panatinaikos je tim sa ogromnim iskustvom, koji u svom sastavu ima igrače koji su osvajali Evroligu i koje sa klupe predvodi selektor Aleksandar Đorđević, koji jako dobro poznaje igrače Crvene zvezde - rekao je Radonjić. 

AS PANATINAIKOSA SAŠA PAVLOVIĆ PRETI ZVEZDI: Nemate šta da tražite u Atini!

Šef struke crveno-belih je istakao da je samo Marko Tejić ostao u Beogradu, a da su ostali igrači spremni za utakmicu.

- Očekuje nas teška utakmica, u atmosferi koja nam je dobro poznata, jer smo već igrali protiv Panatinaikosa u istoj toj dvorani. Svi igrači su spremni za ovaj duel, osim Marka Tejića, koji ima manjih zdravstvenih problema, zbog kojih je ostao u Beogradu - dodao je trener Zvezde.

U prva dva kola Top 16 faze Evrolige crveno–beli su doživeli dva poraza, od Efesa i Fenerbahčea.

Na drugoj strani, Panatinaikos je u prva dva kola Top 16 faze ostvario po poraz i pobedu. U prvom kolu od grčke ekipe bio je Fenerbahče u Istanbulu, dok su prošle nedelje, trojkom dve sekunde pre kraja utakmice, slavili protiv Unikahe u OAKA areni. 

Crvena zvezda i Panatinaikos su se i prošle sezone sastali u Top 16 fazi. U prvom duelu slavili su Grci (74:69), dok su crveno–beli bili bolji u Pioniru (69:68). 

DOBRE VESTI ZA ZVEZDU! PAO ostao bez Papasa pred duel sa crveno-belima u Atini


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17