• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Stevanović

26.04.2016

12:07

NIŠTA OD TRANSFER-BOMBE NA "MARAKANI"! Zvezda nema para za Marka Marina!

Crvena zvezda

NIŠTA OD TRANSFER-BOMBE NA "MARAKANI"! Zvezda nema para za Marka Marina!

Podeli vest

Fudbaler Čelsija Marko Marin ostaće Zvezdina pusta želja, kaže za Informer direktor crveno-belih Zvezdan Terzić

 

 

Klub sa "Marakane" bio je zainteresovan za povremenog nemačkog reprezentativca srpskog porekla, međutim, njegov dolazak na "Marakanu" trenutno nije realan.

Marin (27), koji je trenutno na pozajmici u Trabzonsporu, rođen je u Bosanskoj Gradiški i navija za Zvezdu. Upravo je to bila karta na koju su pokušali da igraju čelni ljudi crveno-belih, ali ljubav prema klubu nije dovoljna da se ofanzivni vezista preseli u Beograd.

Provizija tri odsto

Štaviše, u Trabzonsporu razmišljaju da iskoriste opciju koju imaju u ugovoru o pozajmici sa Čelsijem i otkupe Marina od Engleza za 2,5 miliona evra. S druge strane, Terzić kaže da je Zvezdin cilj da pronađe odlične igrače kojima ističu ugovori kako ne bi morala da plaća obeštećenje.  

ZVEZDINA POTENCIJALNA POJAČANJA

Veliton Soares (Mersin) - krilni napadač
Marko Simić (Kajzeri) - štoper
Valerik Gaman (Astra) - štoper
Migel Vitor (PAOK) - štoper
Džonatan Kabrera (Rasing) - štoper
Marko Marin (Čelsi) - ofanzivni vezista

- Ne volim da komentarišem nagađanja u vezi sa prelaznim rokom dok posao ne bude završen. Pojavljuje se mnogo imena u medijima. U svakom slučaju, dolazak Marina nije realna opcija. Namera nam je da dovedemo igrače za koje ne moramo da plaćamo veliko obeštećenje - rekao je Terzić za naš list.

Spekulacije oko toga ko će u narednom periodu pojačati lidera srpskog šampionata traju već danima. Mnogo igrača dovođeno je u vezu sa crveno-belima. Svima im je zajedničko da su za naše uslove odlični igrači, da ne koštaju previše, ali svakako više od onoga što je Zvezda dosad plaćala.

Prema rečima našeg izvora upućenog u dešavanja u klubu, Zvezda će imati problem sa angažovanjem kvalitetnih pojačanja, jer ne želi da plaća velike provizije koje se podrazumevaju kad dovodite igrača koji je slobodan.

- Zvezda hoće slobodne igrače kojima će dati malo jaču platu, i to je u redu. Međutim, kad dovodite takvog fudbalera, ustaljeno je da plaćate proviziju koja po zakonu može da ide i do 10 odsto, ali u Srbiji je zakon tri odsto. Teško će im tako neko dovesti kvalitetnog igrača - objasnio je naš sagovornik.

Novo ime svakog dana

Zvezdin sportski direktor Blažo Raosavljević istakao je da zasad postoji samo širok opseg igrača koje gledaju, ali da ni sa kim nisu ni blizu dogovora.

- U svakom prelaznom roku svaki dan se pojavi neko novo ime i na kraju ne dovedemo nijedan odsto od tih igrača. Tako je i sad. Bilo bi odlično da nađemo slobodne igrače jer bismo onda bili u mogućnosti da im damo malo jače plate. Proviziju ne plaćamo više od tri odsto jer je to zakon koji je FS Srbije prihvatio kad je UEFA predložila - zaključio je Raosavljević za naš list.

(VIDEO) ZVEZDA JURI KAPITALCA! Crveno-beli hoće da dovedu MARKA MARINA za Ligu šampiona!

PRVO TITULA PA UGOVOR! Božović kuje planove za napad na Ligu šampiona sa Zvezdom


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17