• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

08.03.2017

19:51

(VIDEO) ZVEZDA PROTIV VOŠE OD 0:2 DO 3:2! Preokret šampiona autogolom, neće Božović nigde!

Crvena zvezda

(VIDEO) ZVEZDA PROTIV VOŠE OD 0:2 DO 3:2! Preokret šampiona autogolom, neće Božović nigde!

Podeli vest

Gubili su fudbaleri Crvene zvezde 2:0 od Vojvodine u Novom Sadu, ali su tokom drugog dela utakmice uspeli da se vrate u meč, a onda i autogolom preokrenu rezultat i trijumfuju sa 3:2


Zvezda je za samo četiri minuta od petog do devetog, bila u minusu dva golova, Meleg i Puškarić šokirali su goste, ali lider Superlige je za 15 minuta igre u drugom poluvremenu izjednačio na 2:2 preko Plavšića i Boaćija, da bi Puškarić autogolom často goste sa tri boda - 3:2.

Crveno-beli su ovim trijumfom ne samo sačuvali šest poena prednosti u odnosu na drugoplasirani Partizan, nego su i sačivali trenera Miodraga Božovića, koji je najavio odlazak u slučaju poraza u Novom Sadu. Crveno-beli su prvi na tabeli Superlige sa 64 boda, Partizan ima 58, a trećeplasirana Vojvodina 54. 

Zvezda je posle samo devet  minuta igre bila u nokdanu. 

Prvo je Meleg u petom minutu bacio šampiona Superlige na kolena, a samo četiri minuta kasnije Paločević je dotukao lidera Superlige. Meleg je ubacio loptu u peterac, Petković je izuzetno loše reagovao na prvoj stativi ,a Puškarić zakucao loptu u mreži  i goste za prednost Novosađana od 2:0. 

Starsportphoto
 

Crveno-beli su se u nastavku postepeno oslobađali pritiska domaćina, sve češće pretili golmanu Rockovu, međutim, Novosađani su se odlično branili, nekada i sa pet igrača u poslednjoj liniji. Zvezda je najbolju šansu u prvom delu imala u 29. minutu kada je Boaći je odlično poslužio Ruiza, ali je Rockov sjajno intervenisao! 

Šta god da je Božović rekao igračima na poluvremenu upalilo je. Posle samo 15 minuta igre u nastavku bilo je 2:2. Prvo je Plavšić u 51. smanjio na 2:1, a  Boaći deset minuta nakon toga vratio meč na početak - 2:2.
 
Trijumf gostima doneo je Puškarić, strelac drugog pogotka za Novosađane. U prevelikoj želji da iseče napad gostiju, nespretno je reagovao i ubacio loptu u sopstvenu mrežu. U nastavku su jedni i drugi mogli bar do još jednog gola, ali nije bilo promene rezultata. 

Starsportphoto

 

VOJVODINA - CRVENA ZVEZDA 2:3 (2:0)

Strelci: Meleg u 5, Puškarić u 9. minutu za Vojvodinu - Plavšić u 51, Boaći u 61. minutu  za Zvezdu, Puškarić 70. ag

Stadion: "Karađorđe". Sudija: Danilo  Grujić.

VOJVODINA: Rockov,  Lakićević, Planić (od 76. Trujić), Maslać, Antić,  Vukasović (od 83. Spremo), Babić (od 64. Kovačević), Meleg, Puškarić, Paločević,  Malbašić. 

CRVENA ZVEZDA: Manojlović, Petković, Frimpong, Luković, Anđelković, Le Talek, Donald, Plavšić (od 84. Milić), Kanga, Ruiz, Boaći.

 

 

TOK MEČA:

Starsportphoto

Drugo poluvreme:

Kraj! Zvezda je pobedila 2:1!

- 90'. Igraće se još četiri minuta!

- 84'. Izmena u Zvezdi. Umesto Plavšića na terenu je Milić.

- 83'. Treća izmena u Vojvodini. Na terenu je Spremo, a izašao je Vukasović. 

- 81'.  Sada šansa za Vošu. Trujić je šutirao sa penala, ali je Manojlović sjajnom odbranom spasao gol Zvezde.  

- 80'. Umalo 4:2 za Zvezdu. Ruiz je došao na peterac i šutirao po zemlji, ali je Rockov odbranio. 

- 76'. Druga izmena u timu Vojvodine. Ušao je napadač Trujić, a izašao štoper Planić. 

- 70'. GOL! Preokret u Novom Sadu. Puškarić je autogolom doneo prednost Zvezdi 3:2. U želji da interveniše i sačuva svoj gol, Puškarić je nespretno reagovao i poslao loptu u sopstvenu mrežu.

- 61'. GOL! 2:2 u Novom Sadu! Anđelković je centrirao, a Ričmond Boaći bio najviši u skoku na nekih sedam metara i matirao Rockova za 2:2. Sada sve ispočetka!

- 58'. Lakićević je pokušao, ali je njegov šut izblokiran, a potom je zaustavljen i Paločević.

- 55'. Umalo da Novosađani vrate dva gola prednosti. Lakićević je pucao, ali je Manojlović bio na mestu i obranio njegov šut.

- 50'. GOL! Plavšić je smanjio na 2:1! Centrirao je Plavšić s desne strane,  Maslać je loše intervenisao, a ostaje pitanje da li je Le Talek koji je krenuo na loptu i uspeo da je dohvati.  U svakom slučaju 2:1 za goste!

- Prekid utakmice tek što je počelo drugo poluvreme zbog baklje na terenu, bačene su sa istročne tribine, na kojoj su gostujući navijači.

Starsportphoto

Prvo poluvreme:

- 45'. Mogli su Novosađani da vode 3:0. Meleg je poslužio Malbašića na nekoliko metara od gola, ali je Donald u poslednjem trenutku uspeo da mu zasmeta

- 43'. Centaršut Anđelkovića, ali se Plavšić okliznuo, pa je domaćin imao vremena da dođe do lopte i otkloni opasnost ispred gola Rockova.

- 40'. Novi opasan napad Voše, ponovo je prošla lopta kroz odbranu lidera Superlige, ali nije uspeo to Babić da iskoristi. Stigao je Luković da odreaguje.

- 37'. Pritiskaju crveno-beli,  stvorili su nekoliko dobrih napada, ali se Novosađani uspešno brane, i sa petoricom u poslednjoj liniji. 

- 29'. Zvezda je propustila šansu da smanji rezultat. Boaći je odlično poslužio Ruiza, ali je Rockov sjajno intervenisao! 

- 24'. Gužva ispred gola Rockova, ali niko od igrača Zvezde nije uspeo bar da ćušne loptu u pravcu gola. 

- 21'. Lakićević je uputio nezgodan centaršut, ali je Frimpong bio na mestu i korner za Vošu, treći do sada.

- 19'.  Posle asistencije Plavšića Boaći je pokušao, ali slabo, poslao je loptu preko gola. Prva prilika za Zvezdu u meču.

-15'. Zvezda tokom prvih 15 minuta ne uspeva ozbiljnije da pripreti Novosađanima!

- 9'. GOL! 2:0 za Vojvodinu Puškarić je strelac! Darko Puškarić je ostao sam na drugoj stativi posle kornera i zakucao loptu u mrežu i nokautirao Beograđane! Loše je reagovao Petković posle kornera.

- 7'.  Još jedna dobra šansa za Vojvodinu. Babić je tukao, ali je Manojlović odbranio.

- 5'. GOL! Dejan Meleg je doneo vođstvo Vojvodini! Paločević je centrirao Malbašiću koji nije uspeo da dođe do lopte, ali se od golmana Manojlovića odbila do Melega, koji ne greši, nego je šalje u mrežu za 1:0.

- Iako je meč u Novom Sadu imao predigru, za sada desetak minuta pred početak utakmice između Vojvodine i Zvezde, bez incidenata na tribinama.  


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ivan Smederevac

pre 7 godina

Ovaj lazni grof i prevara od trenera dobro zna da FK Zvezdanaesterac ne moze nikako da izgubi mec od mladje sestrice Vojvodine...samo zamajava narod svojim izjavama...trebao je da podnese ostavku posle derbija, jer ako izuzmemo gol iz auta, za 180 minuta u dva derbija, njegova ekipa nije cestito sutnula na gol Partizana...

Štela rosa

pre 7 godina

Već vidjeno od Zvezde i njihovih filijala..

Ilija

pre 7 godina

Vojvodina zvezda cirkus toliko providni i jedni i drugi da je suvisno bilo sta vise reci.

Ilija

pre 7 godina

Kao i uvek sve je namesteno,ova dva kluba se nazalost takmice u Srbiji

AcaBgd

pre 7 godina

Бар не дајемо голове рукама као глодарске п...ке. А Грофа не узимај у уста-држи се својих рукометашица.

Branko

pre 7 godina

@acabgd, mi u komsiluku imamo tesku fukaru ciji navijaci su jos teze ped..cine. Zato, umesto da se javljate po portalima, trebali bi da povedete malo vise racuna o vasem zdravlju, jer vas SIDA vreba na svakom koraku. Logicno, nebi trebalo da me briga za vase zdravlje, ali moram, posto moj Partizan nece imati sta da gu.i, ako komsinica rikne od SIDE, a mi Grobari necemo imati koga da supcima i sa kim da se sprdamo, ako i vi pocrkavate od SIDE.

NIKOLA1995

pre 7 godina

Tarase,videcemo za sat vremena i ja verujem u njega.

Zeljko

pre 7 godina

LUKOVIC ZVEZDI NE TREBA NI U JEDNOJ FORMACIJI.BEZ LJUTNJE.PETKOVIC JE DAO DRUGI GOL TAKO DA KUBURIMO SA ODBRANOM REDOVNO

pacolovac

pre 7 godina

Šta je bilo pacovčine ??? Da li ste sačekali kraj ??? Očigledno , pobegli ste u vaše prirodno stanište !!!!

Cane Corso

pre 7 godina

ODAVNO JE UMRO SRPSKI FUDBAL !!! OVO JE SLIKA I PRILIKA GDE SMO I STA SMO !!!

BRATSKI

pre 7 godina

Gledajte kako se igraci Vojvodine sklanjaju kod golova.A kako tek igrac Vose izvodi slobodan udarac u zadnjoj minuti.Dodaje loptu golmanu Zvezde.\nBozovic je znao za namestaljku pa je zato dao izjavu da daje ostavku.Usput se odigra kladionica iz 1 u 2,odlican koeficijent za nas je.eni fudbal\n

NOLAN SMIT

pre 7 godina

SRAMNI FRANJEVCI POCRKALI OD MUKE, POPILI PUNU BOCU TUDJMANISANA ,NE ZNAJU STA TRABUNJAJU. AKO,AKO, BAGRO FRANJOVA.NAREDNIH 20 GODINAMOZETE SAMO DA LAJETE.U RUPU.\n

Izbori 2024

Vesti

Jovanov otkrio bruku poslanika Nebojše Novakovića: Pred strancima ogovara Srbiju, ali i šefa svoje stranke
Politika

Jovanov otkrio bruku poslanika Nebojše Novakovića: Pred strancima ogovara Srbiju, ali i šefa svoje stranke

Šef poslaničke grupe „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Milenko Jovanov reagovao je na izlaganje narodnog poslanika Demokratske stranke Nebojše Novakovića, i rekao da je uveren da je Novaković lično bio veoma pogođen onim delom ekspozea u kojem je mandatar Miloš Vučević govorio o otklonu od jugoslovenstva i jugonostalgije, što ga je navelo da prilično jadno reaguje i pokuša lično da diskredituje Vučevića.

01.05.2024

19:54

TV

Teški izazovi pred novom Vladom: Njujork i Brisel su dve ogromne bitke nam koje tek slede!
Live TV

Teški izazovi pred novom Vladom: Njujork i Brisel su dve ogromne bitke nam koje tek slede!

Sednica Skupštine Srbije prošla relativno očekivano. Miloš Vučević izneo je ko će biti ministri u novoj Vladi. Ipak, kao po običaju, pripadnici opozicije pokušali su da naprave skandal i od ove sednice. Na ovu, ali i druge važne teme govorili su gosti "Info večeri" govorili su novinari Dejan Vukelić i Vlado Dimić, a putem vajber uključenja uživo u program javio se i Božo spasić, bivši operativac SDB.

01.05.2024

22:28

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)
Live TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)

U parku pobede u Moskvi otvorena izložba oružja zaplenjenog oružja. Iz ugla zapadnih medija, Rusi ismevaju NATO. Za to vreme, rat u Ukrajini intenzivno se vodi bez nade za skorašnji mir. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Miloje Pršić i politički filozof Dragoljub Kojčić. Putem vajber uključenja, uživo u program uključio se i novnar i ratni reporter Danijel Simić koji je govorio o tome kako trenutno izgleda front kod Časovog Jara.

01.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija