• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.05.2017

18:07

IZ ZVEZDE PONOVO GRME: Lopovluk Partizana uz saglasnost FSS! Upozoravali su nas pre 6 meseci na ovaj scenario!

Crvena zvezda

IZ ZVEZDE PONOVO GRME: Lopovluk Partizana uz saglasnost FSS! Upozoravali su nas pre 6 meseci na ovaj scenario!

Podeli vest

Posle utakmica 35. kola Superlige, čelnici Crvene zvezde oglasili su se novim saopštenjem povodom navodnih nečasnih radnji Partizana, uz podršku Fudbalskog saveza Srbije

Crveno-beli su postavili nekoliko pitanja vodećim strukturama našeg fudbala. Crveno-beli su optužili Partizan da nastavlja sa lopovlukom u Superligi, a sve to uz dvostruke aršine FSS-a.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Lopovluk Partizana uz saglasnost Fudbalskog saveza Srbije je nastavljen i ovog vikenda! A Crvena zvezda neće da ga toleriše! Bili smo prvi na tabeli 640 dana i onda je neko lopovlukom oteo nešto što smo tako dugo gradili. Da li će neko konačno objasniti dvostruke aršine FSS kada je Partizan u pitanju? - navodi se u saopštenju kluba.

Pitanja je mnogo, poručuju iz Ljutice Bogdana 1a:

- Zašto Partizanu u odlučujućoj utakmici za titulu sudi sudija Čolović osvedočeni navijač tog kluba? Zašto se igranje rukom na jučerašnjem meču Partizana tumači kao penal, a na našem meču ne.

- Zasto je dozvoljeno okupljanje publike protiv Voždovca oko stadiona ako je naša publika 2014. rasterivana u identičnom slučaju?

- Zašto FSS ne istraži te kladioničarske prelaze u poslednjih sedam utakmica Partizana? A svi smo svedoci šta fudbalska Srbija govori o tome.

A prijatelji širom fudbalske Srbije su nas upozoravali već šest meseci da se sprema scenario da nas pokradu. Upozoravali su nas da Partizan igra mnoge prijateljske mečeve. Da rade sa protivničkim igračima, pogotovo sa mnogim bivšim igračima Partizana koji sada igraju po drugim klubovima, poručuju iz Zvezde

- Zašto još nemamo zvanično obrazloženje u slučaju Nikolić i slučaju Vlahović kada je jasno da su im morali biti oduzeti bodovi. Ili će i tu Partizan da se oglašava umesto FSS i da odlučuje šta je po propisima?

- Zašto im dve nedelje stadion nije zaključan posle rasističkog skandiranja?

- Zašto Leonardo nije kažnjen zbog šamaranja rivala?

- Zasto igrači Voždovca nisu pokušali da krenu ka golu Partizana nego čitavu utakmicu igrali u rikverc? Da li je to deo paketa za dozvoljenu premiju koju su dobili prteklog vikenda?

- Mi govorimo činjenice, bez namere da bilo koga vređamo na ličnoj osnovi za stvari koje nemaju veze sa fudbalom. Pitanja je mnogo, a istina jedna: opljačkani smo u derbiju od strane Grujića, i protiv Voždovca od strane Lukića. Zvezdi je direktno oteto šest bodova i time direktno ugroženo osvajanje titule!

- A prijatelji širom fudbalske Srbije su nas upozoravali već šest meseci da se sprema scenario da nas pokradu. Upozoravali su nas da Partizan igra mnoge prijateljske mečeve. Da rade sa protivničkim igračima, pogotovo sa mnogim bivšim igračima Partizana koji sada igraju po drugim klubovima. Nadamo se da će FK Radnički igrati u duhu svoje slavne tradicije, da neće pokleknuti pred nesportskim pritiscima u sredu kao neki nečasni klubovi pre njega u ovoj sezoni i da će iskontrolisati svoje igrače.

- Da li će se ljudi u FSS konačno dozvati pameti i shvatiti da su prevršili svaku meru sa dosadašnjim otimačinama?

- A nama u Crvenoj zvezdi ostaje borba do poslednjeg minuta sa uverenjem da ce titula ostati u vitrini stadiona Rajko Mitić - stoji u saopštenju Crvene zvezde.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Resavac

pre 6 godina

Sram da vas bude . Znalo se unapred da ce Vozdovac da se brani .

gago m

pre 6 godina

Ви се нисте бранили па сте прошли горе него Вождовац ха,ха,ха

Srbija

pre 6 godina

Opet im je neko kriv. Hoće li ikad neko prihvatiti krivicu za neuspehe\n

Sale

pre 6 godina

Kada covek procita ovoliko, OVAKVIH, pitanja mora da se zapita kakav ih je um osmislio. Kakav tim trenutno ima Zvezda dobro je da ne igra onaj drugi deo lige. Penali, pa "pokrivljene" linije, ofsajdi i ....... oni nesto pitaju. Nema njima pomoci sa Terzom i ekipom! Uostalom, tu je finale kupa i neka pokazu ko su i sta su!

mile

pre 6 godina

Zvezda i Partizan su veliki klubovi, i rukovodstvo bi moralo da prodje psiho testove.\n

Miki

pre 6 godina

Dali to znači da ste i vi tri derbija igrali u rukverc??? Imate li imalo stida i srama u vama??? Iš iz kluba sad i odma i ne srozavaj te i ne urušavaj te ga više no što jeste.

mlkom

pre 6 godina

pa zasto i vi igrate u rikverc protiv nas od mogucih 9 osvojili ste 1 i to iz gol-auta pola metra...aj vise ucutite dosadni ste.!!;\n\n

luka

pre 6 godina

ahahaahha ko bre pokraden u derbiju kad je Bozovic sam izjavio da je sudjenje bilo korektno, do pre 3 kola nista se niste zalili a sad vas odjednom krali 6 meseci...buhahaha kakvi pjaseri majko moja. Kako ih bre nije sramota da se blamiraju, ajde bre Terzicu stvarno bezi iz Zvezde vise, napravi nam od komsinice smejuriju..Ne bi me cudilo da izmisle nesto staro 30 godina da bi nam oduzeli bodove.. U svakom derbiju ste unisteni, u tri derbija tri puta sutnuli ka nasem golu.Da se nije igralo do reklama ne bi ni bod uzeli... Najbolji igrac Kanga, da gol iz penala skida dres ahahha Samo me zanima na sta ce posle kupa da se zale i vade, i dali ce opet da tvrde da su bolji!? Ako vi mislite da ovo treba da predstavlja Srbiju u LS onda ne znam sta da kazem..Mi skoro svake godine u grupnoj fazi u LE i LS a Zvezda igrala jednom\n

Nemir

pre 6 godina

Vi u Ligi Evrope služite kao topovska hrana za ostale klubove,pune vas svi kao Božićnu ćurku.A prije toga ste gubili čak i od amaterskih klubova kao što je Šamrok Rovers i seoskih kao što je Tun.Tako da...pssssss

tosa

pre 6 godina

Nije te TATA informiso ! Razlika na ran listi UEFA, između komšinice i komšije je 89 mesta u korist komšije.

Ilija

pre 6 godina

Ne mogu da verujem sta ovima pada sve na " pamet" ako ga uopste imaju,sramota me na njihov red.

Miki

pre 6 godina

Vi iz uprave Zvezde ste svi bolesni. 640 Dana ste bili prvi sami ste krivi sto ste izgubili prvo mesto\n

dragan

pre 6 godina

pa cigani kad toliko kukate i kad ste ubedjeni da vam je nesto ukradeno i kad tvrdite da ste bolji od partizana, ZASTO ONDA DERBI NISTE DOBILI NEGO STE SVE VREME IGRALI U RIKVERC DA NE BI PRIMILI 5 KOMADA\n

crni roko

pre 6 godina

Sve će da urade da bi nekako poništili prvenstvo.Rekao je unapred da neće čestitati Partizanu.Ukrašće pehar,izazvaće neki incident,to je posle ovih saopštenja jako izvesno.Ogroman novac je uzet na crno,Terzić je založio i svoju kuću,za kredit od 1,5.miliona.Ako ne otmu titulu, to je za njih u upravi pravi potop.Zato se ovako bezobzirno i bezobrazno batrgaju.Kao napadaju FSS,A TAMO SEDE SVE NJIHOVI LJUDI!!!???

NekoIzMase

pre 6 godina

Da ste pametni da preskocite FSS i sve to posaljete u UEFA-u. Vidite da svi cute o njihovom lopovluku i uvek nadju nesto da se pise o Zvezdi i drugima. Niste ni vi nevini ali ovo sto Partizan radi je otimacina,prevrtljivost,bahatost,prevara,laz i mnogo toga jos. Pustite sta pisu u komentarima, pustite sve. Dokumentaciju u ruke i UEFA.Samo tako se moze stati na put lopovima. A na kraju ce im se bodovi oduzeti. To i oni sami znaju.\n

OFKB

pre 6 godina

hahahaa....Crvena zvezda neće da ga toleriše! Bili smo prvi na tabeli 640 dana i onda je neko lopovlukom oteo nešto što smo tako dugo gradili.hahahahaha UPRAVO TAKO !!!! bili ste prvi 640 dana uz lopovluk jer drukicije niste vi ni zasluzili niti mogli jer imate osrednji tim koji bi trebalo da se nalazi negde u sredini tabele !!! pa vi kad izgubite utakmicu to je odmah kradja i nepravda prema vama!!! a kada dobijete nepostojeci penal ili date gol iz cistog ofsajda ili vam gol priznaju bez obzira sto je lopta bila pola metra van igralista !!! i kako ste se radovali tom lopovluku SAD PLACITE !!!!!!

Darko pfc

pre 6 godina

Ako nastavite sa ovim glupostima, dovoljno je reci samo Dejan Andjus.Gospodo iz Zvezde pogledaj te intervju na TV N1 sta je covek rekao za vas ili 138 emisiju Kcn Sporta.To vazi sa sve ROMIKE koji se ovde javljaju. Jedno od pitanja je zasto je na poluvremenu utakmice OFK-zvezda Pizona jednostavno ostao u svlacionici sta se dogodilo na utakmici Vojvodina -Zvezda poluvreme 2:0 za Vosu 2:3 kraj, zasto Fripong nije dobio Karton u derbiju kada je sa ledja odoneo Leonarda, a slag na tortu gol iz gol auta gde se smeje cela Europa. Dajte na te stvari odgovore, pa ce vam odgovoriti i Profesor prava koji vas je posle svakog saopstenja ponizavao i brisao pod sa ljudima za koje je raspisana Europska i svetska poternica.

Boban

pre 6 godina

Zvezdas sam ali ovo saopstenje je prosto receno sramotno. Ako Terzic misli da opravda slabe igre tima i obecanu ostavku , time sto ce napadati Partizan i FSS a sve u cilju da neko kaze e neka ostane na celu kluba posto su im.ukrali titulu, vara se. Najbolje bi bilo da pokupis prnje i oslobodis klub propasti. Ako Zvezda ne moze da pobedi partizan cele sezone, onda i ne zasluzuje titulu!\n

Aca

pre 6 godina

Da tuzilastvo radi svoj posao.Ni po babu ni po stricevima,vec po pravdi Boga istinoga.

boban

pre 6 godina

zar vam ne izgleda da je sve bolesno oko nasih vecitih? oladite, niste cisti ni jedni ni drugi a i uzalud vam i titule kada se u evropi ukakite u kvalifikacijama! ps. ugasite prvu ligu dok se klubovi ne privatizuju tj. vecite u beton ligu i bice sve kako treba, neka malo i nasa deca igraju\n

ziki

pre 6 godina

Ljudi realno dali ste vi normalni? Pa Zvezda je izgubila od Vozdovca I sad je Partizan za to kriv? Imali ste sve u svojim rukama I vis ste ti koji se pitali za ishod prvenstva a ne niko drugi. Nedorasli ste funkcije koju drzite (jer vi samo drzite funkcije a ne obavljate). Dok je Karadzic bio na celu FSS nije vam valjalo, niste se culi cello prvenstvo a sada odjednom nista nije regularno. Znaci li to da je sve bilo potaman dok je voda isla na vasu vodenicu? Prestanite da obmaljujete jer to prolazi samo kod maloumnih. Aje vi polako pakujte prnje.

Cile

pre 6 godina

Navijaci zvezde su bolesni pacenici ko im je kriv busali se za ovakav sistem takmicenja zbog Partizana sad im krive sudije bolje da su u tim doveli svoju decu vec kurtu i murtu iz Tunguzije sad placu neka pogledaju svoje utakmice gomila sumnjivih e sad drvlje i kamenje na Partizan .

BataGrobar

pre 6 godina

Uporedite udarac Leonarda i star Boacia, koji prekrsaj je ostavio vece posledice? Kazete da ste osteceni u derbiju, a vama priznat gol iz gol-auta od pola metra, SRAM vas BILO. Mislio sam da ovakve izjave mogu da daju samo Vesic i Lukic ali ocigledno da ih ima jos takvih. Kada smo se mi bunili, sprdali ste se se nama kako su nam krivi CIA, BIA, VUCIC, VETAR, VISOKA TRAVA itd. Izgleda da su isti ti sad krivi vama. Dok je Tole bio na čelu FSS on vam je bio dezurni krivac a sada je ceo FSS. Kako to da ne krivite Kokezu?\n

Marko

pre 6 godina

Nisam navijac ni Partizana ni Zvezde, a i ne stitim FSS..Stvarno sramotne izjave ljudi iz Zvezde,hocete tako da zadrzite fotelje,svaka cast Bozovicu jedina svetla tacka i gospodin.Recite mi jednog coveka na svim vaznim funkcijama u FSS koji nije bivsi igrac,funkcioner ili ...Zvezdas,kao i u FSBeograda.I oni su za vas godspodo iz Zvezde svi lopovi-vasi slanovi- uzas.

Resavac

pre 6 godina

Sta pricas zar ne vidis da je Bozovic licni krivac za poraz od Vozdovca i bolje sto je otisao .

Resavac

pre 6 godina

Sto se krijes vidi sa da si grobar.Ha , ha , ha ha .

Mire

pre 6 godina

Smejte mi se-al meni deluje kao da je neko resio da se vrati fudbal u Srbiju.Za pocetak od proslog derbija vide se promene kod sudija.I jednima i drugima sude kako znaju i umeju...Kao da je reseno- ono ferka-zabranjeno namestanje, nema vredjanja po rasnoj i nac.osnovi za psovanje trener na tribine itd itd.Znaci imate ekipe izvolte pa igrajte, moze sve sem da namestate utakmice.E sad sto su tu neki bolje prosli-to je sport.

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija