• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.10.2017

17:50

(VIDEO) "TOBDŽIJE", ČUVAJTE SE, OVA ZVEZDA GAZI! Boaći promašio penal, a onda su se crveno-beli razgoropadili!

Crvena zvezda

(VIDEO) "TOBDŽIJE", ČUVAJTE SE, OVA ZVEZDA GAZI! Boaći promašio penal, a onda su se crveno-beli razgoropadili!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde rutinski su na "Marakani" pobedili Mačvu sa 4:0 i upisali desetu pobedu u šampionatu

Napravili su puleni trenera Vladana Milojevića lepu uvertiru pred spektakl u Ligi Evrope u četvrtak kada u Ljutice Bogdana stiže Arsenal (četvrtak, 20.05). Pogađali su za crveno-bele Boaći, koji se vrlo brzo iskupio za promašen penal, potom Pešić i mladi Ilić, dok je protiv Mačve briljirao i Radonjić, kumovao je kod dva gola lidera Superlige.

Moglo je da bude i 5:0 za crveno-bele posle prvih 45 minuta meča, ali je Zvezda na odmor otišla sa zalihom od dva gola. Desetak minuta nakon što je promašio penal iskupio se navijačima Ričmond Boaći pogotkom glavom nakon lepe akcije koju su izrežirali Pešić i Krstičić.

Nastavile su da se ređaju šanse, ali i pronašaji domaćina. Ispomašivali su se Radonjić, Boaći, Pešić, a onda, pošto domaćin nije mogao da pogodi, Protić je nakon prodora Radonjića smestio nespretno loptu u svoju mreži i častio lidera Superlige autogolom, pa je Zvezda vodila sa 2:0 posle prvog poluvremena.

Sve dileme, ako ih je i bilo, oko pobednika, otklonio je Aleksandar Pešić. Radonjić je odradio veći dao posla, kao munja prošao po desnoj strani, poslužio napadača crveno-belih, koji bez problema pogađa za 3:0. Tačku je u 90. minutu stavio mladi Luka Ilić, kome je ovo bio prvi gol za Zvezdu u seniorskom timu. 

 

ZVEZDA - MAČVA 4:0 (2:0)

Strelci: Baći u 20, Protić u 29aug, Pešić u 53, L.Ilić u 90.

 

 

 

 

 

 Stadion: "Rajko Mitić". Sudija: Dejan Santrač.

CRVENA ZVEZDA: Borjan, Stojković, Le Talek, Savić, Rodić, Donald, Krstičić, Radonjić (od 63. Adžić), L. Ilić, Pešić (od 74. Gobeljić), Boaći.

MAČVA: Filipović, Protić, Jevtić, Obrovac, Matić, Gjorgievski (od 73. Pejović), Ristivojević, Adamović, Jeremić, Đurišić (od 56. Jovanović), Gemović (od 64. Arsenijević).

TOK MEČA

Drugo poluvreme

Kraj! 

- 90'. GOL! Prvenac Luke Ilića za 4:0! Posle kornera pokušao je Donald, ali se lopta odbila do Ilića koji je snažnim šutem pogodio mrežu Mačve za konačnih 4:0. 

- 86'. Do kraja regularnog dela još četiri minuta, Zvezda rutinski privodi meč kraju!

- 80'. Boaći je prošao po desnoj strani, lepo zalomio, ali umesto da smesti loptu u mrežu, šalje je pored stative.

- 75'. Menja i trener Zvezde, Gobeljić je u igri, a Pešić ide na zaslužen odmor. 

- 73. Poslednja izmena u ekipi Mačve, Pejović je zamenio Gjorgievskog.

- 72. Korner za Mačvu. Borjan je ljut na saigrače koji su nonšalantno odreagovali nakon šanse Arsenijevića i to ne pet, šest metara od gola. To nije koštalo crveno-bele. 

- 70'. Dobar napadač Mačve. Arsenijević je poslužio Adamovića, ali on šalje loptu preko gola. 

Starsportphoto

- 67'. Da je odmah šutirao Luka Ilić možda bi bilo 4:0 za Zvezdu, ali je talentovani fudbaler napravio potez više i dozvolio fudbalerima Mačve da se snađu i odbrane. 

- 64'. Duga promena u ekipi Mačve.  Arsenijević je na terenu umesto Gemovića.

- 63'. Odlični Radonjić, koji je kumovao kod dva pogotka, ide na klupu i dobija aplauze navijača, dok u igru ide mladi Luka Adžić.

- 59'. Nova gužva ispred gola gostiju, ali odbranila se Mačva ovog puta.

- 53'. GOL! Vodi Zvezda 3:0! Velike zasluge za gol pripadaju sjajnom Radonjiću, koji je ponovo prozujao pored čuvara po svojoj strani, onda ubacio u petarac loptu za Pešića, kome nije bilo teško da je smesti u mrežu za tri gol prednosti.

- 47'. Aleksandar  Pešić je bio u naletu ali pogađa spoljni do mreže.

Starsportphoto

Prvo poluvreme: 

- 44'. Opalio je Radonjić, ali na mestu je bio golman Filipović i bez problema lopta završava u njegovom naručju. 

- 40'. Dobar centaršut Krstičića iz kornera na drugu stativu, Vujadin Savić je skočio, ali ide lopta preko gola. Ostaje 2:0 za Zvezdu.

- 37'. Centaršut Rodića, skočio je Stojković u petercu, ali nema promene rezultata.

- 29'. GOL!  Vodi Zvezda 2:0, posle autogola defanzivca Mačve Radoša Protića. Radonjić je ubacio loptu u peterac Mačve, smušeno je odreagovala odbrana gostiju, a Protić je nesrećno smestio u sopstvenu mrežu.

- 26'. Još jedna šansa domaćina, ovog puta Boaći ne koristi priliku da poveća prednost. 

- 25'. Nižu se prilike, ali i promašaju crveno-belih. Radonjić je dobro primio jednu dugu loptu, šutirao, ali je neko zakačio na putu do gola, pa je završila pored stative. 

- 22'. Pešić je sada imao zicer, ali nova dobra odbrana golmana Mačve Filipovića. 

- 20'. GOL! Vodi Zvezda, Boaći se iskupio! Posle sjajne akcije Pešića i Krstića napadaču Zvezde nije bilo teško da glavom smesti loptu u nebranjenu mrežu i skupi se za promašeni penal.

- 16'. Dobar prodor Radonjića, ali lopta nije došla do Boaćija, pa ništa od ove šanse. 

- 9'. Nema  gola. Brani Filipović! Slabo je šutirao Ričmond Boaći, a golman Mačve Filipović ga je pročitao,  odlično intervenisao i sačuvao svoju mrežu.

- 8'. Penal za Zvezdu! U skoku je nakon kornera  Matić bio u duelu sa Pešićem, zakačio ga laktom, a sudija Santrač je bez dileme pokazao na belu tačku. Možda i malo preoštro.

- 8'. Jevtić je na vreme intervenisao ispred Boaćija, korner za Zvezdu.

- 7'. Matić se "stuštio" ka golu Borjana, ali umesto da šutira odlučio je da doda loptu Jeremiću pored koga je spreman bio Savić, pa je lopta otišla u gol-aut.

- 4'. Prošao je Radonjić po strani, ali pre nego što je stigao da uposli nekoga od saigrača u petercu Mačve, nego od gostiju je presekao tu loptu i otklonio opasnost.

- 2'. Uhvatili su se navijači Zvezde za glavu. Povredio se Ričmond Boaći. Ali, mogu da odahnu, nije ništa strašno, vratio se u igru.

- Skoro prazna "Marakana", opet su zakazali navijači Zvezde!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 6 godina

DOBRO. BEZ POTCENJIVANJA ALI OČEKIVANA POBEDA. A SADA NEKA NAM I BOG POMOGNE PROTIV ARSENALA. IDEMO DELIJE! SAMO HRABRO I PAMETNO.

Rade

pre 6 godina

ČUJEM DA SU SE U ARSENALU BAŠ UPLAŠILI. \n\n

dani

pre 6 godina

sta vi uporedujete englesku i srbiju ima da ih oduvaju nece znati gde se nalaze.\n\n

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17