• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Stevanović

18.10.2017

13:02

ARSENAL ČEKA "PAKAO"! Milojević: Biće spektakl, dve "Marakane" bi bile male! Izaći ćemo, borićemo se i dati sve od sebe!

Crvena zvezda

ARSENAL ČEKA "PAKAO"! Milojević: Biće spektakl, dve "Marakane" bi bile male! Izaći ćemo, borićemo se i dati sve od sebe!

Podeli vest

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević pre utakmicu sa Arsenalom (četvrtak, 19.00) u Ligi Evrope poručuje da njegovim pulenima nije potreban dodatni motiv, jer će "Marakana" biti ispunjena do poslednjeg mesta

- Došao je red i na Arsenal. Očekujemo spektakl. Dolazi nam jedna od najboljih ekipa na svetu, iz lige koja je najbolja u Evropi. I kad je bio žreb, obradovali smo se Arsenalu, jer su Zvezdi potrebne ovakve utakmice. Zvezda sa istorijom ne zaostaje za Arsenalom. Dugo nas nije bilo na evro sceni, treba nam ovo - kazao je Milojević.

Trener Zvezde nije želeo ništa da obećava navijačima, osim da će crveno-beli dati sve od sebe.

Da Vujadin nastavi tradiciju!

Dušan Savić je bio junak meča sa Arsenal, a trener Vladan Milojević bi voleo da sin Vujadin nastavi tradiciju.
-  Nismo uvežbavali akciju iz koje je Savić dao gol Arsenalu. Kad ga je tata dao, neka ga da i sin, pa da nastavimo tradiciju - kazao je Milojević.

- Arsenal igra lep i moderan fudbal. Pokušaćemo da se suprostavimo na najbolji način. Nismo se nešto specijalno spremali, verujem u momke. Znate me dobro, nikad nisam obećavao, pa neću ni sad. Ali daćemo sve od sebe sa odigramo što bolje. Biće pun stadion, nikakav dodatni motiv nam ne treba. Juče su na stadionu bili oni koji su igrali protiv Arsenala 1978. godine. Jako sam srećan da sam video svoje igrače sa njima. Kad su oni igrali, ja sam imao osam godina i sve što sam znao o njima je ono što mi je otac pričao. Juče sam imao priliku skoro sve da ih vidim na okupu.

Fudbalere Arsenala dočekaće 52.000 navijača, videćemo da li će gesti posustati u paklenoj atmosferi.

- Arsenal je iskusna ekipa. Sve poraze su imali u Premijer ligi, u Ligi Evrope su odlični. Možda oni rasterećenije sad igraju, favoriti su u grupi, imaju šest bodova. Atmosfera će biti vrela, ne znam koliko će im praviti problem. Svakako bih voleo da im pravi.  

Nema lakih i teških utakmica, poručuje trener Zvezde.

- To su uvek fraze koje se pričaju, da li možemo da dobijemo, izgubimo. To je samo dok utakmica ne počne. Videli ste Liverpul i Maribor. Znam ljude u Mariboru, imali su loš dan. Ipak, sam ulazak Maribora u Ligu šampiona je veliki uspeh. Ova utakmica mnogo znači za klub. Zvezda mora da igra na ovom nivou, jer po veličini kluba to zaslužuje. Hoćemo da se izmerimo sa ovakvim ekipama. Izaći ćemo, borićemo se i daćemo sve od sebe.

Kad je reč o Kangi, vuče povredu od Kelna, videćemo sutra kakva je situacija

Vladan Milojević

Arsenal u Beograd, kako najavljuju engleski mediji, dolazi u kombinovanom sastavu.

- Gospodin Venger je iskusan, ne potcenjuje nikog. Ne znate koje je od njihovih takmičenja teže, imaju veliki fond igrača, ne bih rekao da im je ovo neki kombinovani sastav, jer koji god sastav da izvedu, biće mnogo jaki.

Navijači željno čekuju vesti o Geloru Kangi, koji je povređen.

- Kad je reč o Kangi, vuče povredu od Kelna, videćemo sutra kakva je situacija. Milić će biti van ekipe, tek juče je počeo sa treninzima. Povređeni su i Frimpong, Rikardinjo i Jovičić. 

Videćemo da li Zvezda može da se suprotstavi načinu igre kakav igra jedan vrhunski tim iz Premijer lige.

Videćemo sutra koliko možemo da ispariramo, igraćemo onako kako igramo. Fizički su izuzetno pripremljeni, stalno su na maksimumu, kad nas se to drugačije prezentuje. Mi ćemo da pariramo, imamo plan, baziramo se na naš način i ono što mi želimo da pružimo. Mnogo puta zavisi od protivnika, od psihologije, treme, taktike...- poručio je Milojević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mika

pre 6 godina

Ja mislim da je takva atmosfera raj, a ne pakao!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija