• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

25.11.2017

14:01

MILOJEVIĆA NA BRDU ČEKA SIN: Ne znam za koga će navijati supruga i ćerka!

Crvena zvezda

MILOJEVIĆA NA BRDU ČEKA SIN: Ne znam za koga će navijati supruga i ćerka!

Podeli vest

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević uoči gostovanja Čukaričkom u 18. kolu Superlige izjavio je da ga mnogo lepe uspomene vezuju za klub sa Banovog brda, u kojem trenutno igra i njegov sin Nemanja, ali da se znaju pravila profesionalizma i da na terenu nema popusta

Utakmica 18. kola Superlige između Čukaričkog i Crvene zvezde igra se u nedelju od 15 sati na Banovom brdu.

Vraćam se prvi put na Banovo brdo posle odlaska. To je bilo vreme koje će sigurno ostati u mom srcu. Čukarički mi je mnogo pomogao u karijeri i mnogo sam zahvalan, pre svih Draganu Obradoviću. Mnogo je suza i lepih i onih drugih proliveno tamo. To je nešto što stoji, nešto iznad nas. Ja sam neko ko gleda uvek u napred, profesionalci smo i uradićemo sve što je do nas da odigramo dobru utakmicu - rekao je Milojević.

Vraćam se prvi put na Banovo brdo posle odlaska. Mnogo je suza i lepih i onih drugih proliveno tamoVladan Milojević, trener Crvene Zvezde

On je prokomentarisao i činjenicu da će sa druge strane biti njegov sin Nemanja.

Dobro, to je interesantna stvar, otac i sin na različitim stranama. Znate šta, Nemanja ima svoju karijeru i drago mi je da se razvija na svoj način. On je dobar fudbaler, dobro dete, veliki profesionalac i on će da uradi sve što je potrebno za svoj klub - istakao je trener Zvezde i dodao:

Prošao je sve selekcije Čukaričkog, vaspitavao sam ga da treba da bude profesionalac. Možemo da pričamo pre utakmice, ali kada počne svako će želeti da njegov tim pobedi. Možda bi trebalo da pitate moju suprugu i ćerku kako će gledati i za koga će navijati - poručio je Milojević uz osmeh.

Prema njegovim rečima, gostovanje na Banovom brdu je jedno od najtežih do sada.

Čukarički igra dobro u poslednje vreme. Nažalost, desila im se povreda Mudrinskog na kojem se dosta i bazirala igra. U svakom trenutku znaju šta hoće, a to je jako bitno. Nije slučajnost što su među vodećim klubovima u ligi, tako će i završiti, uz učešće u plej-ofu - analizirao je "brđane" Milojević i potom nahvalio trenera Čuke:

Predvodi ih Nenad Lalatovićkoji spada u najbolje trenere u Srbiji. Mi dolazimo posle evropske utakmice, sa temperature minus četiri, ali igramo u velikom klubu i nemamo pravo da se žalimo. Sportisti smo, moramo da prolazimo kroz takve probleme i mislim da ćemo biti apsolutno spremni - zaključio je Milojević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17