• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.01.2018

21:13

(VIDEO) "DELIJE" VIŠE NE DOLAZE NA KOŠARKU! Potvrđeno pisanje Informera, bojkot zbog Omića!

Crvena zvezda

(VIDEO) "DELIJE" VIŠE NE DOLAZE NA KOŠARKU! Potvrđeno pisanje Informera, bojkot zbog Omića!

Podeli vest

"Delije" su na kraju utakmice protiv Olimpijakosa istakle transparent sa jasnom porukom da neće dolaziti na utakmice dok je u klubu Alen Omić

- Hvala upravi za radost i titule, dok igra ko ne treba, na nas ne računajte - pisalo je na transparentu koji su "delije" razvile posle pobede nad Olimpijakosom (89:78).

Omić je na ovoj utakmici debitovao za Zvezdu, a "delije" su na startu meča skandirale "Omiću odlazi".

starsport

Potom su razvile transparent na kojem je pisalo "Šiptar, Hrvat, balija nisu naša bratija".

Infomer je pisao da će "delije" bojkotovati košarkaške utakmice dok je Omić u klubu, a to su navijači sada i potvrdili. 

(FOTO/VIDEO) ŠIPTAR, HRVAT, BALIJA NISU MOJA BRATIJA! "Delije" brutalno prozvale Omića!  

DELIJE" ZBOG OMIĆA PRETE BOJKOTOM! Navijači Zvezde ne prihvataju novog igrača!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nikola

pre 6 godina

Lazne patriote,lazni navijaci ne dolaze jer ne mogu da dele kolac,nikad i niste predstavljali nista kad je u pitanju KK Crvena Zvezda,daleko vam lepa kuca,eto vam sipka i SEVER ,pa se tamo izivljavajte i pravite kombinacije ,za klub je ovo nesto sto nam se najbolje moglo dogoditi.

Misirac

pre 6 godina

Ne zna se ko je veća budala, dal oni ili onaj ko pridaje važnosti ovakve gluposti. Šta ćemo sa Refikom Šabanadžovićem, Husrefom Musemićem i Prosinečkim ? Da ih izbrišemo gumicom ?

Guest

pre 6 godina

Po toj logici sve fudbalske i kosarkaske utakmice bi trebale da se igraju u praznim halama i na praznim stadionima...debilizam.Ako si navijac,kupis kartu,udjes u halu ili na stadion i bodris svoj klub.Ako hoces da biras ko ce da igra ulozi svoje pare i napravi tim.Taj pojam NAVIJAC kod nas sve znaci osim onoga sto bi trebalo da znaci

Laki

pre 6 godina

Zvezda nebi trebalo da plače za njima. Koliko se kazni naplaćena zbog njih. Koliko je samo utakmica igrala pred praznim tribinama. Ako stvarno budu bojkotovali zvezdine utakmice, to bi trebalo da bude pravi praznik za prave navijače. U tom slučaju biće opet praznik, odlazak na zvezdine utakmice.

Jovan

pre 6 godina

Daj boze da ne dolaze vise da mogu dete dovesti da gleda!

MIKO LOZANOVSKI

pre 6 godina

SRAMOTA OD NAVIJACA. JA SAM ZVEZDAS I NEPODRZAVAM TO STO DELIJE RADE.

Goran

pre 6 godina

Da li postoje Srpski kosarkski organi koji treba da zabrane RASIZAM Zamislite situaciju sa natpisom protesta protiv igranja Teodosica zato sto je Srbin Ili necemo gledati utkmice ako neko potpise ugovor sa Srpskim kosarkasem Je li ovo moguce Ja sam zvezdas Ovo nije moja Srbija

Juga

pre 6 godina

Konacno jedna dobra vest,nece doci pedesetak huligana koji su umislili da im tata ostavio klub u amanet,i jedno veliko DOBRODOSAO ALEN OMIC,i svi ljudi dobre volje i uzivajte u Srbiji kao kod svoje kuce,i ne brinite za nekolicinu nevaspitanih klinaca

Boke

pre 6 godina

Sramota, stidite se, velicanstvenu pobedu ste upropastili svojim odvratnim ponasanjem. Navijaci vole svoj klub, bodre ga, podsticu na nove pobede. Vi niste navijaci, vi ste gubitnici, lakrdijasi, mesetari, otpadnici... Vi ste dno, ajde svi na pasnjak pa sa onim cobanima tamo pisite parole, menjajte uprave, zovite torcidu, pisajte po babama i dedama, svojoj istoriji i pokoljenjima. Zvezda Srbija Kosovo Metohija! Nek zivi Zvezda nek se radja dan, neka svako dete mrzi partizan!! PS. Da li znate neznalice jedne koliko je Srba igralo u sampionskoj generaciji FK CZ koja je pokorila Evropu i Svet 1991.g.? Zapitajte se, ajvani...

Borac rs

pre 6 godina

SRAMOTA ME STO SAM NAVIJAC VOLJENE ZVEZDE ZBOG GRUPE BUDALA.

Sto to ranije ne uradiste

pre 6 godina

Odlično! Sad konačno mogu da idem na utakmicu bez tzv navijača!

marko

pre 6 godina

Vise mesta za normalne ljude. Budale i primitivci nisu nikome potrebni. Svaka cast gospodinu Covicu sto se nije obazirao na morone.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17