• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.02.2018

21:47

ČUDO SVETSKO! Zvezda neće u rat s Partizanom, odgovor Vučeliću u samo jednoj rečenici!

Crvena zvezda

ČUDO SVETSKO! Zvezda neće u rat s Partizanom, odgovor Vučeliću u samo jednoj rečenici!

Podeli vest

Svetsko čudo na Topčiderskom brdu: Zvezda neće u novi rat saopštenjima sa Partizanom, već je na izlaganje Milorada Vučelića odgovorila - jednom rečenicom

Predsednik Partizana Milorad Vučelić u svom izlaganju potkačio je najvećeg rivala Crvenu zvezdu. On je istakao da se državno prvenstvo odvija u ambijentu u kojem je skoro nemoguće očekivati da klub iz Humske osvoji titulu.

Upravi crveno-belih je prebacio da non-stop napada Partizan saopštenjima, a nije štedeo ni trenera Vladana Milojevića, kojem je FSS dodelio Zlatnu loptu. Ironično ga je nazvao "najvećim trenerom" i naglasio da on nikako nije smeo biti proglašen za najboljeg.

Na sve to u Zvezdi su se suzdržali od komentara. Jedino je generalni direktor kluba sa "Marakane" Zvezdan Terzić uzvratio, i to jednom rečenicom:

- To što pričaju je njihov obraz.

IMA NAMEŠTANJA U SRBIJI! Vučelić tvrdi: UEFA je označila osam klubova!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 6 godina

Čovjek zalutao u klub. Sramota za Partizan da ga on vodi.

Pedja

pre 6 godina

Pa ovo samo u srbiji ima.....terzic se poziva na obraz :D . A mogu da mislim da sta bi pricao da su oni nas dobili u svakom od derbija, a da je Partizan bio prvak! Ej a zasto binic ne trazi dokaze i od terzica jer stalno lik govori o tome o cemu vucelic!?

husref musemić

pre 6 godina

Ko je osvojio duplu krunu prošle godine?Kakav će izgovor imati ove godine ako trofeji budu 1:1 da ponovo Milojevića časte?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija