• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Žurnal

01.03.2018

11:45

JEDVA ČEKAM OKRŠAJ SA ZVEZDOM! Nemanja Nedović uzbuđen pred dolazak u "Pionir"

Crvena zvezda

JEDVA ČEKAM OKRŠAJ SA ZVEZDOM! Nemanja Nedović uzbuđen pred dolazak u "Pionir"

Podeli vest

Srpski reprezentativac Nemanja Nedović poručio je da jedva čeka utakmicu sa Crvenom zvezdom u Evroligi, jer ovog puta dolazi u "Pionir" kao vođa ekipe Unikahe

Zvezda i Unikaha će se sudariti u petak u Beogradu, a španski tim dolazi sa ambicijom da pobedom ostane u trci za Top8 fazu Evrolige.

- Uzbuđen sam zato što ću drugi put u karijeri igrati u "Pioniru" protiv bivšeg kluba. Mislim da će sada biti drugačije, s obzirom na to da imam mnogo ozbiljniju ulogu u timu. Jedva čekam da istrčim na parket, da vidim kako to sve sada izgleda i naravno, da dam sve od sebe da probamo da pobedimo na možda i najjačem domaćem terenu u Evroligi - rekao je Nedović za Žurnal.

On je istakao da posebne pripreme ima njegov saigrač Dragan Milosavljević, koji je godinama vodio borbe sa Zvezdom u dresu Partizana.

- Gagi već nekoliko dana ima posebne pripreme. Šalu na stranu, on je bio kapiten Partizana i naneo je mnogo bola nama zvezdašima. To su mu sigurno zapamtili i biće dočekan u skladu sa tim. Ali, siguran sam da će sve biti u okviru sportskog navijanja - poručio je Nedović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija