• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kkcrvenazvezda

05.04.2018

15:17

ZVEZDA NOKAUTIRALA BUDUĆNOST: Nećemo da ratujemo saopštenjima - razbićemo vas na terenu!

Crvena zvezda

ZVEZDA NOKAUTIRALA BUDUĆNOST: Nećemo da ratujemo saopštenjima - razbićemo vas na terenu!

Podeli vest

Šampion ABA lige KK Crvena zvezda mts poručio je da vrlo pažljivo prati sve, posebno neodmerene izjave koje nakon ponedeljka, i plasmana KK Crvena zvezda u finale, stižu iz Podgorice, i koje imaju za cilj da nepotrebno podignu tenziju pred početak završne serije plej ofa ABA lige jtd

Košarkaški klub Budućnost putem saopštenja poručio je da su crveno-beli plaše, da su u panici, a onda je stigao žestok odgovor sa Malog Kalemegdana, novi će bez sumnje uslediti na parketu "Pionira" 9. aprila u prvom meču finala ABA lige.

- Kome je cilj da se manje priča o terenu, i utakmicama, a više o raznoraznim "teorijama zavere" jasno je svakom dobronamernom ljubitelju košarke na ovim prostorima??

Zato novo saopštenje KK Budućnost VOLI vidimo kao čist i pomalo naivan pokušaj dezinforisanja javnosti! Ostaje pitanje zašto vanrednu ažurnost u informisanju javnosti o pisanju raznih saopštenja, nismo videli 16.10.2017.godine kada je predsednik KK Budućnost VOLI pisao pismo Iztoku Remsu , komesaru zaduženom za delegiranje sudija ABA lige, i menadžmenu ABA lige, grubo se mešajući u nadležnost rada komesara za suđenje, koji je nakon analize dosadašnjeg takmičenja u ABA ligi, prilikom delegiranja, podlegao tom pritisku. Takođe, permanentno se od 16.10.2017.godine vrši pritisak na sudije! I konačno, kako je komesar lige dozvolio sebi da ignoriše odluke Skupštine Aba lige?

kkcrvenazvezda.rs

Taj svojevrsni "pamflet" predstavljao je još na samom startu sezone, najgrublji pokušaj rušenja integriteta i ugleda lige koju svi igramo, i koju kao klubovi vodimo, jer podsećamo još jednom, ovo je liga klubova!

KK Crvena zvezda neće dozvoliti da nas neko, po modelu koji je viđen u nekim prethodnim vremenima, uvlači u svojevrsni "rat saopštenjima" pred važne utakmice, već će na neistine odgovarati istinom i činjenicama, poput ove:

KK Crvena zvezda je kao i svi ostali klubovi ABA lige, dobio izveštaj i sve materijale sa predsedništva ABA lige, koje je uredno najavljeno i zakazano još sredinom marta meseca, uz priloženi dnevni red:

kkcrvenazvezda.rs

Posle događaja na trećoj utakmici polufinala plej ofa, i ovog naivnog pokušaja dezinformisanja javnosti, ostavljamo upravo toj javnosti da sama donese zaključke: ko diže tenziju, ko je neinformisan, ko ne čita zapisnike sa sednica predsedništva i Skupština ABA lige, ko pokušava da napravi od sebe žrtvu, i ko se koga plaši? 

KK Crvena zvezda je isuviše veliki klub, da bi njena budućnost, zavisila od Budućnosti i jedne plej-of serije.

Uživajte u najvećem uspehu svog kluba i prvom plasmanu u finale ABA lige jtd, igrajmo košarku i neka pobedi bolji na terenu, ali isključivo u regularnim uslovima za koje se kao klub borimo!

ZVEZDA GRMI ZBOG SUĐENJA: Nakaradno delegiranje, komesar se dodvorava Budućnosti!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17