• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.09.2018

23:03

VOŠA NAS RESPEKTOVALA VIŠE NEGO ŠTO JE TREBALO! Milojević: Sad na odmor pred paklen ritam!

Crvena zvezda

VOŠA NAS RESPEKTOVALA VIŠE NEGO ŠTO JE TREBALO! Milojević: Sad na odmor pred paklen ritam!

Podeli vest

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je posle trijumfa nad Vojvodinom sa 4:1 u Novom Sadu, u okviru 7. kola Superlige, da ih sada čeka zaslužen i potreban odmor posle napornog ritma utakmica.

Šampion Srbije zadržao je maksimalan učinak i posle ovog gostovanja, golovima Milana Pavkova i Srđana Babića, dok je dvostruki strelac bio El Fardu Ben

- Kao što sam rekao pre meča, lepo je igrati u Novom Sadu. Nismo imali vremena u gustom rasporedu za posebne treninge. Probali smo malo da kombinujemo pri čemu sam gledao koje igrače mogu da iskoristim zbog emotivnog pražnjenja.  Utisak je da nas je Vojvodina respektovala više nego što je trebalo, ali smo zasluženo pobedili i na najbolji način idemo na odmor posle kojeg nas čeka nastavak paklenog ritma. Rivalu čestitam na fer i korektnoj igri, i želim mu da već od sledećeg duela započne niz pobeda – rekao je Milojević.

Reprezentativna pauza na programu je naredne dve nedelje počevši od 3. septembra, a Zvezda takmičenje u Superligi nastavlja duelom sa Radnikom na stadionu „Rajko Mitić“, u okviru 8. kola.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija