• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.10.2018

16:25

ZVEZDA U PROBLEMU PRED BUDUĆNOST! Regland pod temperaturom preskače "Moraču"

Crvena zvezda

ZVEZDA U PROBLEMU PRED BUDUĆNOST! Regland pod temperaturom preskače "Moraču"

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju derbi meč drugog kola ABA lige bez jednog od najboljih prvotimaca pošto je Amerikanac Džo Regland ostao u Beogradu zbog povišene temeperature

Nakon sitne osvete u finalu ABA Superkupa u Laktašima, crveno-beli, ometeni još uvek svežim sećanjima na poraz koji ime je oduzeo trofej u regionalnoj ligi, putuju u Podgoricu da zadaju još jedan udarac Budućnosti.

Ipak, za drugu pobedu u samo dve nedelje moraće da se bore bez američkog plejmejkera Reglanda, koga je skrhala temperatura i ostaće u Beogradu.

Zbog toga je trener srpskog šampiona Milan Tomić odlučio da u Podgoricu povede 14 igrača, a u najavi duela ulogu favorita prepušta domaćinu uz opasku da je prvi zvanični derbi ove sezone došao prerano.

ZVEZDU ČEKA PAKAO U PODGORICI! "Morača" rasprodata za tili čas!

Prvi veliki derbi regionalne lige koji stiže prerano protiv evroligaškog protivnika. Bez obzira što smo već rekli da nam je cilj da napredujemo iz dana u dan i budemo što bolji, mi na ovoj utakmici moramo da budemo tim više nego na bilo kojoj drugoj. Sigurno da je Budućnost favorit, ali daćemo sve od sebe da odigramo kvalitetnu utakmicu - naveo je Tomić.

Sličnog mišljenja je i kapiten Branko Lazić koji veruje u pobedu uprkos tome što breme favorita prepušta dužniku iz prošle sezone.

Ovo je nova utakmica i nova priča. Budućnost ima ulogu favorita, igraće pred svojim navijačima. Mi sa druge strane želimo i moramo da budemo skoncentrisani da odigramo dobru utakmicu i to kao tim čemu stremimo kroz svaki trening. Mali hendikep predstavlja i to što je naš plejmejker Regland pod temperaturom, ali putujemo u Podgoricu sa željom da odigramo kao ekipa, tim, čvrsto, skoncentrisano i kvalitetno - naveo je Lazić.

Meč između Budućnosti i Zvezde igra se sutra od 19 sati.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija