• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

12.12.2018

00:49

MILOJEVIĆ PONOSAN NA ZVEZDINU LŠ: Da se ponovo biraju grupe, OPET BIH ISTU TRAŽIO!

Crvena zvezda

MILOJEVIĆ PONOSAN NA ZVEZDINU LŠ: Da se ponovo biraju grupe, OPET BIH ISTU TRAŽIO!

Podeli vest

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević zahvalio se svojim fudbalerima na prelepom iskustvu u Ligi šampiona i rekao je da takvo iskustvo jednostavno mora da se doživi i da je ponosan

Zvezda je u utorak uveče u Beogradu izgubila od Pariz Sen Žermena sa 4:1, u šestom kolu Grupe C Lige šampiona.

- Jedno lepo iskustvo. Hvala mojim igračima. Ovo je iskustvo koje jednostavno treba da se doživi. Čestitao bih im na dobrim igrama. Ima stvari koje nisu funkcionisale, to je iskustvo za nas i pomoći će nam za neka dalja evropska takmičenja. Dugo nismo bili na velikoj sceni gde se i najmanja greška plaća. U domaćem prvenstvu vas možda i ne kazne protivnici, ali ovo je vrhunsko takmičenje -  rekao je Milojević na konferenciji za novinare posle utakmice.

Srpski klub je završio učešće u Evropi ove sezone, sa četiri osvojena boda.


- Klub je generalno doživeo veliko iskustvo, da se trudimo da budemo bolji i naučimo iz svega ovoga. Morate da učite od boljeg. A, ove tri ekipe su vrhunske. Jako je pozitivno, koliko god da je bolno izgubiti utakmicu, to je proces iz kog morate da izvučete koristi. Ja sam neko ko voli da uči i želi da bude bolji, a iz ovakvih utakmica uvek možete da naučite - kazao je Milojević.

Francuske novinare je zanimalo mišljenje o tome što je Zvezda bila u najtežoj grupi, sa PSŽ-om, Liverpulom i Napolijem i od koje ekipe je najviše naučila.
Beograd i Srbija su se predstavili u pravom svetlu. Drago mi je zbog toga i izuzetno sam ponosan

Vladan Milojević, trener Crvene zvezde


- Bili smo u izuzetno teškoj grupi. Da me pitate da li bih opet želeo ovakvu grupu, odgovorio bih sa da. Znali smo da igrati protiv PSŽ-a, Napolija i Liverpula je stvarno privilegija. Najbolji fudbal na svetu se igra u 'ligama petice' i imali smo tri kluba iz upravo tih. Sve tri ekipe su različite i svaka je dobra na svoj način. Toliko su dobre ekipe i imamo malo vremena da kažemo sve pozitivne stvari. Iz svake utakmice smo izlazili zreliji i bolji. To su sve ekipe koje su formirane za osvajanje Lige šampiona - naveo je Milojević.

Trener Crvene zvezde se posebno zahvalio navijačima.

- Tri prelepe utakmice smo igrali u Beogradu. Svaka čast navijačima. Beograd i Srbija su se predstavili u pravom svetlu. Drago mi je zbog toga i izuzetno sam ponosan - kazao je trener Crvene zvezde.

Kada je reč o samoj utakmici protiv PSŽ-a u poslednjem kolu Lige šampiona, Milojević je čestitao igračima na dobrom nastupu, bez obzira na to što rezultat nije bio povoljan.

- Trebalo je da budemo hrabriji u prvom poluvremenu. Olako smo gubili lopte. Neću da ulazim u to da li je faul ili ne kod prvog gola, ali iz izgubljene lopte, ostavite prostor ovakvim igračima, jako je teško odbraniti se. Ponovo sam pokušao na pauzi da objasnim igračima da treba da igramo i mislim da smo bili hrabri, vratili se u igru i probali da rizikujemo sa dva sveža igrača. Došao je treći gol koji nikad ne smete da primite, a tek na ovakvom nivou. Bilo je veoma teško vratiti se. PSŽ je dvadesetak minuta drugog poluvremena imao ozbiljan problem, kakav je protiv malo koga imao. Ali, to je PSŽ, sve kada se uzme u obzir vidite tu moć, svuda su jaki - rekao je Milojević.

On je naveo da mu je žao zbog poraza jer nije prijatno kada se izgubi kako god se zvao protivnik i da mu je posebno žao kod trećeg primljenog pogotka jer je on demoralisao ekipu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
branko1

pre 5 godina

E moj Milojeviću,e moja Crvena Zvezdo.Ako je sve to trijumf Zvezde I ako je to, kako ste igrali ove utakmice u Evropi,vaš vrhunac,alal vam vera.Jad I tuga od taktike,od borbenosti,od odnosa prema klubu.Osim utakmice protiv Liverpula I pola sata ove utakmice ostalo je nivoneke trećerazredne ekipe.Pogledajte snimak svih mečeva I videćete jad I bedu od onog što vi slavite.Ali kad čovek pogleda ko ste ,šta ste I koji su vam kapaciteti,sve je jasno.Uživajte I slavite

Kercic terijercic

pre 5 godina

Ja da mogu opet da biram trenera Zvezde svakako bi izabrao drugog nekog.Ne mogu da shvatim da ovaj 'kercic terijercic Rodic igra,najgori,trckara ko kerce,skacka ko baba neka,a Hajdin visi,brti,bolji,lepsi ne igra kod ovog pametnjakovica.Stojkovica isto najuriti u zimu.Nema pojma trckara kod prvog gola umesto da ukliza van sesnaesterca,pa dobije zuti,on zuti dobija na sredini bezveze.Odbrana Zvezde je nula,osim golmana.

abatos

pre 5 godina

Svaka čast Milojeviću, jedan od boljih trenera u Zvezdi u poslednjih 10 godina. Ja sam ponosan na rezultate koje je ekipa postigla i na koji način je prikazala svetu klub, Beograd i Srbiju. Svi koji su nezadovoljni ili imaju ironične komentare, bolje da se jednom okrenu sebi, nama, Srbiji ... da krenemo da se podržavamo i savetujemo. Nesuvislih i zlonamernih komentara mi je već pun kofer. NAVIJAĆI Zvezde, Partizana, Rada i svih ostalih naših klubova, prestanite više da se ubijate, ljudi, pa nema nas dovoljno u ovoj lepoj zemlji ... tek kada budemo složni možemo nešto da napravimo ... Da se Zna

Dimitrije

pre 5 godina

Divim se treneru Milojevicu na hrabosti, igrati protiv ovakve sile klubova nije sala. Primetio sam (nisam strucnjak) da igraci lako gube loptu u duel igri, treba je se osloboditi odmah prvom slobodnom, sa blagim napadom ala barselona. Nedostajao nam je Savic sa njim bi igra bila svakako aktivnija. Pratio sam igru Pavkova u Nisu treba mu dati vecu minutazu u prvenstvenim utakmicama zarad uhodavnja ekipe. Borjan mora ostati u klubu ako mislite na dalji uspeh. Rale

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59