• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.10.2019

13:03

(VIDEO) ZVEZDAN TERZIĆ ZAGRMEO SA JARINJA: Ovo je diplomatska POBEDA SRBIJE, FSS I ZVEZDE, sve što rade je LAŽ I FARSA

Crvena zvezda

(VIDEO) ZVEZDAN TERZIĆ ZAGRMEO SA JARINJA: Ovo je diplomatska POBEDA SRBIJE, FSS I ZVEZDE, sve što rade je LAŽ I FARSA

Podeli vest

Fudbalerim Crvene zvezde i Trepče zabranjeno je da odigraju meč šesnaestine finala Kupa Srbije

Prištinske vlasti zabranile su ulazak ekspediciji crveno-belih na Kosovo i Metohiju. Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić objasnio je šta se dešavalo kada je crveno-bela ekspedicija stigla na Jarinje. 

-  Svedoci ste šta se desilo, došli smo da igramo fudbal, međutim to nam je uskraćeno i pored preporuke FIFA. Kosovske institucije su se oglušile i nisu nam dozvolile da igramo. Rekli su mi da je to odluka vlade Kosova i da nemaju objašnjenja - rekao je Terzić.

ĐURIĆ PORUČIO: Priština naglavačke da leti iz UEFA i FIFA

(VIDEO/FOTO) INFORMER.RS NA JARINJU! Oglasio se Terzić: Zabranjeno nam je da igramo utakmicu! A onda otkrio kada i gde će se igrati

 

Kako je istakao, ponosan je na navijače.

- Bez obzira na to što se pozivaju na sport i fudbal, pokazali su da je sve samo laž i farsa i da ne rade u duhu fer-pleja. Nismo želeli da sef bavimo insinuacijama i zato smo došli. Ponosan sam na navijače, pokazali su još jednom da je Crvena zvezda - Srbija - podvukao je Terzić i zaključio:

NIČEGA SE NE PLAŠIMO, SVE SU NAM ZABRANILI! Čelnici Trepče ne kriju razočaranje!

 

- Naše je bilo da dođemo i pokušamo da igramo. Preporuka FIFA je bila nedvosmislena, nismo tražili ništa što je neobično, ne postoji ni jedan razlog zašto se utakmica nije odigrala u Zvečanu. Ovo je diplomatska pobeda Srbije, FSS i Crvene zvezde, jer su kosovski mediji objavili da Zvezda na silu pokušava da odigra utakmicu na Kosovu i zato smo juče objavili zvaničan dokument FIFA.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija