• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.11.2019

23:39

MORAMO MNOGO DA NAPREDUJEMO DA BI DOSTIGLI TOTENHEM! Milojević nakon poraza: Nemam šta da zamerim igračima!

Crvena zvezda

MORAMO MNOGO DA NAPREDUJEMO DA BI DOSTIGLI TOTENHEM! Milojević nakon poraza: Nemam šta da zamerim igračima!

Podeli vest

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević bio je zadovoljan onim što su prikazali crveno-beli u porazu od Totenhema. Šef stručnog štaba šampiona Srbije konstantovao je da su Englezi nivo više

 

Strateg Crvene zvezde Vladan Milojević pohvalio je protivnika, ali i svoju ekipu, koja može da izvuče dosta pouka iz ovog meča.

ZA SVE SU KRIVE NAŠE GREŠKE! Petrović otkrio uzrok poraza od Totenhema!

 Sve u svemu Totenhem je zasluženo pobedio. Fantastična, brza ekipa. Pokušali smo da im pariramo i skratimo prostor. Ali, jednostavno to je njihov kvalitet. Nemam šta da zamerim svojim igračima. Ipak, je ovo nivo više. Rezultat nije dobar, ali možemo da izvučemo dosta pouka i da gradimo budućnost. Ima još dosta da se igra, daćemo sve od sebe. Imamo još mnogo da treniramo i da napredujemo. Hvala navijačima - rekao je Milojević.

Menadžer „pevaca“ Mauricio Poketino istakao je atmosferu i naglasio da je ova pobeda veoma značajna za njegov tim po pitanju samopouzdanja.

– U fudbalu se nikad ne zna. Imali su šanse. Mi smo koristili naše šanse. Važno je da smo igrali na potrebnom nivou, na nivou na kojem smo odigrali i u Londonu. Atmosfera je bila fantastična. Bilo je sjajno iskustvo igrati ovde, podsetila me je atmosfera na dane u Argentinu. Ovakva pobeda će nam vratiti samopouzadanje - dodao je Argentinac.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 4 godine

Bez KRILA u fudbalu se ne leti visoko...Igra sa centarforom bez krila, taktika je osudjena unapred na propast...!

nebojša

pre 4 godine

ne mogu šitati komentare ovih DRAMOSERA.sve filkozof do filozofa.45miliona eura nikad neće biti 900 miliona funti.ako nekome to nije jasno nek se vrati u 1. razred i počne ponovo da uči matematiku.JEDNOSRAVNO,PAVKOV NIJE KEJN NITI JE KANJAS DAJER,NITI JA VAN LA PARA SONG....PA NEMOŽEMO OČEKIVATI DA ISTO I IGRAJU.pa konačno ni miloje nije poketino.da jeste ne bi trenirao zvezdu za parsto hiljada eura,nego real za par desetina miliona eura.III TAČKA..SVE USTALO JE ,KAO ŠTO REKOH BARLJEZGANJE DRAMOSERA,KOJI SE U FUDBAL RAZUMIJU KO ''MARICA U KRIVI K....''

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17