• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.11.2019

19:30

VOLIM PIONIR, TAMO JE DRUGAČIJA ATMOSFERA! Dženkins motivaciju pronašao u malom navijaču Zvezde!

Crvena zvezda

VOLIM PIONIR, TAMO JE DRUGAČIJA ATMOSFERA! Dženkins motivaciju pronašao u malom navijaču Zvezde!

Podeli vest

Miljenik navijača Crvene zvezde Čarls Dženkins rekao je da mnogo više voli da igra u Pioniru, nego u drugim dvoranama. Amerikanac sa srpskim pasošem otkrio je i gde je pronašao motivaciju na meču sa Valensijom

Igrao je dobro pre svega u odbrani, energijom je dizao čitav tim.

EVROLIGA SE OGLASILA - VALENSIJA OŠTEĆENA U BEOGRADU! Špancima nije priznata čista trojka u poslednjoj četvrtini!

- Volim da igram u ovoj hali. Atmosfera je veoma intimna i bude mnogo navijača. Dok sam sedeo na klupi video sam dete koje je sedelo sa moje leve strane i snažno navijalo mašući, čini mi se sa kapom u ruci. Mislio sam da taj mališa i ne zna šta se tačno dešava na terenu. Upijao sam njegovu energiju i želeo sam da je implementiram u igru. Trebalo bi da nađete njegovu fotografiju. Mali dečko, sedeo je na levoj strani prekoputa mene. Biće to sjajna slika - istakao je Dženkins.

Lorenzo Braun je kratko prokomentarisao sinoćnja događanja i trojku koja je bila veoma bitna za njega, ali i za ceo tim. Bila je to trojka za pobedu u poslednjoj sekundi.

- Ne bih rekao da sam heroj. Iskreno, pobedili smo i srećan sam zbog toga. Jedine opcije su mi bile da pronađem otvorenog saigrača ili da pogodim šut. Dogodilo se ovo drugo. Koristio sam opcije koje sam imao. Odžo i Gist su postavljali odlične blokove i otvarali mi teren - istakao je Braun stavivši u prvi plan timski učinak i u ovoj situaciji.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija