• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.N.

27.12.2019

08:13

STANKOVIĆ PUCA OD SAMOPOUZDANJA: Želim da nadmašim Milojevića!

Crvena zvezda

STANKOVIĆ PUCA OD SAMOPOUZDANJA: Želim da nadmašim Milojevića!

Podeli vest

Moj prethodnik Vladan Milojević visoko je podigao letvicu, navikao je javnost da Zvezda igra u Evropi, a ja ću učiniti sve da ponovim njegove rezultate, pa i da napravim nešto više

Moj prethodnik Vladan Milojević ostvario je ogromne uspehe sa Crvenom zvezdom, ali moj cilj je da budem bolji od njega, poručuje novi trener crveno-belih Dejan Stanković!

Budalaštine

Super je to što se piše da ću dovesti Balotelija, Kvarežmu, Kuzmanovića... Nema od toga ništa
Dejan Stanković, trener Zvezde


Klub s "Marakane" je u prethodne dve godine dva puta igrao u grupnoj fazi Lige šampiona i jednom u šesnaestini finala Lige Evrope, a Stanković veruje da može da napravi i nešto više od toga!

Navikao na pritisak

Nekadašnji kapiten Zvezde kaže da je tokom karijere igrao samo u velikim klubovima, tako da je navikao da se od njega traže samo pobede i trofeji. I ovoga puta situacija je ista.

- Milojević je podigao letvicu toliko visoko da je ni ne vidim. Imam ogroman teret. Zacrtano je da Zvezda igra Evropu, jer je tako bilo ove i prethodne dve sezone. Na svu sreću, tokom karijere borio sam se za trofeje i naviknut sam na taj vid pritiska. To mi nije strano. Sve ću uložiti da ponovim to što je Milojević uradio, a probaću da uradim i nešto više. Ja sam realan u životu, izvući ću maksimum iz sebe, saradnika i iz igrača. Videćemo hoće li to biti dovoljno - objasnio je Stanković.

TAČKA NA TRAČEVE - NI IBRA NI BALOTELI, EVO KO MOŽE U ZVEZDU! Fudbalski menadžeri OTKRILI BOLNU ISTINU!

NJIMA SU VRATA ZVEZDE OTVORENA! Stanković otvoreno pričao o Kolarovu i Ivanoviću! (VIDEO)

 

Foto: Starsportphoto

 



U danu kad se Milojević opraštao od Zvezde, a Stanković došao, njih dvojica su se sreli u prostorijama "Marakane" i razgovarali oko dva sata. Tom prilikom su se fotografisali i poželeli jedan drugom mnogo sreće. Na Stankovića je to ostavilo baš jak utisak.

Nadamo se da je Miha prevazišao najgore

 

Moj prijatelj Siniša Mihajlović, kojem je dijagnostikovan kancer, prošao je kroz težak period i nadam se da sad sledi oporavak, rekao je Dejan Stanković.
- Siniša je prošao težak period, sad predstoji još nekih mesec dana nakon transplantacije koštane srži da sačekamo, da to sve prođe kako treba. Vodi računa o sebi, svi se nadamo da je ono najteže ostavio iza sebe. On je sve to prošao na nogama, usput vodio Bolonju, vodio računa o familiji. To može samo neko sa karakterom koji se meri sa nemogućim, a takav je Siniša - smatra Stanković.

 

- Nisam u novijoj eri video nešto slično. To može samo familija koja se zove Crvena zvezda. Da on sa osmehom dočeka novog trenera... Bio sam pozitivno šokiran. Proveli smo dva sata u razgovoru, a preneo mi je iskustvo za ceo život. Zahvalio sam mu kao zvezdaš za radosti koje nam je priredio, a onda i kao trener na znanju koje mi je preneo - ispričao je novi trener tima iz Ljutice Bogdana.

Od trenutka kad je Stanković postavljen za trenera krenula je licitacija koga će od velikih zvezda da dovede među crveno-bele. Među imenima koja su pominjana u medijima nalazi se i Mario Baloteli. Kako je Informer već najavio, od tog i sličnih transfera neće biti ništa.

- Super je to što se piše, ali nema ništa od toga. Što se Balotelija tiče, direktno vam kažem da on ostaje u Breši. Takođe, video sam da se pominju i Branislav Ivanović i Aleksandar Kolarov. Oni imaju svoje klubove i jake ugovore, ali ako jednog dana odluče da završe karijere u Zvezdi, vrata su im otvorena, makar dok sam ja tu. Video sam negde i imena Rikarda Kvarežme, Zdravka Kuzmanovića, ali ni o jednom od njih nisam čak ni razmišljao - jasan je Stanković.

SVE JE GOTOVO, STANKOVIĆ DOVEO PRVO POJAČANJE! Trener Zvezde PROGOVORIO I O BALOTELIJU, KVAREŽMI...! (VIDEO)

NOVA-STARA ZVEZDINA ŽELJA! Na "Marakanu" stiže Dekijev bivši saigrač!

 

Porodica u Italiji

Da bi prihvatio trenerski posao, Dejan je morao da se razdvoji od porodice. Supruga Ana i sinovi ostali su u Milanu. To što su mu deca bila mala bio je glavni razlog što se ranije nije poduhvatio da nekog trenira.

- Mnogo sam vezan za familiju, a znam šta nosi trenerski posao - gradovi, selidbe. Kad je porodica na okupu godinama, zna se da je za to zaslužna supruga. Ona je ostala sa decom. Viđaćemo se koliko obaveze budu dozvoljavale, blizu je. Najvažnije mi je da sam od porodice imao iskrenu podršku, veliko "srećno" sa osmehom - zaključio je Stanković.
 

Bonus video

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Epidemija malih boginja bukti u Beogradu! Veliki broj obolele dece širom Srbije
Društvo

Epidemija malih boginja bukti u Beogradu! Veliki broj obolele dece širom Srbije

Nа tеritоriјi grаdа Bеоgrаdа, u окviru еpidеmiје priјаvljеnе 22.2.2024. gоdinе, rеgistrоvаnо је 57 slučајеvа mоrbilа, оd којih је 47 pоtvrđеnо u Rеfеrеntnој lаbоrаtоriјi Institutа zа virusоlоgiјu, vакcinе i sеrumе „Tоrlак”, а 10 оbоlеlih оsоbа su коntакti lаbоrаtоriјsкi pоtvrđеnih slučајеvа.

07.05.2024

22:58

TV

Nagoveštaji kapitulacije na ukrajinskom frontu? Zapad čeka prelnomni trenutak da sedne za pregovarački sto! (VIDEO)
Live TV

Nagoveštaji kapitulacije na ukrajinskom frontu? Zapad čeka prelnomni trenutak da sedne za pregovarački sto! (VIDEO)

Vladimir Putin biće na čelu Rusije do 2030. godine. Ruska vojska počela vežbe za upotrebu nestrateškog nuklearnog oružja. Kineski predsednik Si Điping u poseti Beogradu. Na ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su pukovnik Duško Šljivančanin i dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije. Uživo u program uključio se i analitičar Andreja Lović koji je komentarisao današnju posetu Si Đipinga Beogradu.

07.05.2024

19:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Optuženi negiraju krivcu, Turci bez pardona! Novi detalji istrage ubistva Jovana Vukotića u Istanbulu!
rafal u prvog škaljarca

Optuženi negiraju krivcu, Turci bez pardona! Novi detalji istrage ubistva Jovana Vukotića u Istanbulu!

U postupku koji se pred sudom u Turskoj vodi protiv 18 optuženih za organizaciju i učešće u ubistvu Jovana Vukotića, među kojima su Radoje Živković, rođak Radoja Zvicera vođe "kavačkog klana", kao i Milan Vujotić izveden je novi dokaz, izveštaj veštaka o GPS uređaju koji je postavljen ispod belog "opela" u kom je 8. septembra 2022. u Istanbulu ubijen navodni vođa "škaljarskog klana".

07.05.2024

17:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija