• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.02.2020

08:44

ZVEZDA OSTALA BEZ SANOGA! Veliki peh za novog fudbalera srpskog šampiona!

Crvena zvezda

ZVEZDA OSTALA BEZ SANOGA! Veliki peh za novog fudbalera srpskog šampiona!

Podeli vest

Defanzivni vezista Seku Sanogo, kojeg su crveno-beli nedavno doveli na pozajmicu za 500.000 evra, ozbiljno se povredio i vraćen je sa priprema u Turskoj u Beograd na oporavak

Težak maler za Crvenu zvezdu! Vezni fudbaler Seku Sanogo (30), kojeg su crveno-beli nedavno doveli iz Al Itihada, ozbiljno se povredio i vraćen je sa priprema u Turskoj u Beograd na oporavak!

Sanogu, prema svemu sudeći, sledi duže odsustvo sa terena, pa će trener crveno-belih Dejan Stanković morati da pronađe drugo rešenje na poziciji defanzivnog veziste. Upravo je Stanković insistirao na dovođenju povremenog reprezentativca Obale Slonovače, jer je želeo fizički dominantnog igrača na toj poziciji. Uprava je izdvojila 500.000 evra da bi ga angažovala, tako će ovo predstavljati i finansijski udarac za klub iz Ljutice Bogdana.

Ima ko da igra

Sanogo se povredio na samom početku priprema u Antaliji i prve prognoze bile su da će biti spreman za nekoliko dana. Ipak, ispostavilo se da je povreda butnog mišića daleko ozbiljnija. To je novinarima juče saopštio sportski direktor Zvezde Mitar Mrkela.

- Sanogo je priključen ekipi otprilike na polovini pripremnog perioda. Imao je nesreću da dobije jak udarac kolenom u butni mišić. Malo smo pokušali sa terapijama u hotelu, ali ubrzo smo shvatili da ovde ne postoje adekvatni uslovi za njegov oporavak. Morao je da otputuje u Beograd i tamo će raditi individualno. Kad mu spadne otok, odradiće još jedan pregled, pa ćemo znati precizno koliko će pauzirati - rekao je Mrkela.

BUKTI RAT! Vuletić ekspresno odgovorio Dumniću: Našao je oprobani recept sa navijačke šipke...

OŠTAR ODGOVOR ZVEZDE VULETIĆU! Veliki mag prava u Partizanu je opet sve promašio!

 

Foto: Starsportphotoa



Na poziciji defanzivnog veznog srpski šampion ima još Branka Jovičića, koji se vratio nakon teške povrede, kao i Njegoša Petrovića, mladog igrača kojem u klubu žele da daju veću minutažu kako bi mu povećali tržišnu vrednost. Pored njih dvojice, tu su još Dušan Jovančić i Miloš Vulić, tako da trener Stanković ima spremne zamene. Činjenica je, međutim, da su svi oni bili tu pre, pa je strateg crveno-belih tražio da klub angažuje Sanoga.

Mrkela ističe da klub neće žuriti sa dovođenjem novog igrača umesto Sanoga.

- Dolasci zavise od odlazaka, tako da nema dovođenja pojačanja po svaku cenu. Imamo dovoljno igrača na poziciji zadnjeg veznog. Jovičić se vratio, svi su na raspolaganju treneru. Recimo Jovančić je veoma bitan za klub. Na svakoj utakmici pretrči po 12 kilometara. Nadam se da će uskoro da se vrati u staru formu - zaključuje Mrkela.

(FOTO) LEGENDA NA TRENINGU! Velika faca svetskog fudbala stigla u posetu Dekiju i Zvezdi!

(VIDEO) NIŠTA NE BIH MENJAO! Jovičić: Pristao bih na povredu, a da uđemo u Ligu šampiona!

 

Deki hoće Italijana

Iz Zvezde su u toku jučerašnjeg dana provejavale informacije da trener Stanković ne bi imao ništa protiv još jednog zadnjeg veznog i da navodno ima u glavi neimenovanog mladog Italijana. Međutim, ništa od toga nije potvrđeno.

- Nema dolazaka, Zvezda mora da smanji igrački kadar, a ne da ga proširuje. Nadamo se da Sanogova povreda nije preterano ozbiljna i da će se u skorije vreme vratiti na teren. U takvom raspletu još jedan zadnji vezni bio bi suvišan. Na početku prvenstva tandem ispred odbrane činiće Petrović i Jovančić - rečeno je iz Zvezde.

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17