• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Nedeljković

04.02.2020

09:20

(VIDEO) NIŠTA NE BIH MENJAO! Jovičić: Pristao bih na povredu, a da uđemo u Ligu šampiona!

Crvena zvezda

(VIDEO) NIŠTA NE BIH MENJAO! Jovičić: Pristao bih na povredu, a da uđemo u Ligu šampiona!

Podeli vest

Branko Jovičić uskoro na terenu! Vezista Zvezde potpuno se oporavio od povrede i spreman je za povratak

Tešku povredu doživeo je krajem jula u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona kad je srpski šampion igrao sa Helsinkijem na "Marakani". 

- Kad sam jutro nakon utakmice saznao rezultate ceo svet mi se srušio. Odmah su me zvali svi iz kluba i hvala im što su mi obezbedili fenomenalne uslove za operaciju i oporavak. U rekordnom periodu sam se vratio u trenažni proces. Posle te povrede sam obećao da ću se na teren vratiti što jači, što spremniji i samo sam se fokusirao na oporavak. Već sutra očekujem da zaigram u prijateljskom meču i odlično se osećam – poručuje Jovičić.

Osim što je fiički bio povređen, igraču crveno-belih i psihički je teško palo to što prestaje sa fudbalom na početku puta ka Ligi šampiona.

- Psihički je bilo dosta teško. Prva utakmica koju sam uživo pratio kad sam se vratio iz Rima sa operacije je Jang Bojs ovde. Ako je moralo tako da se desi, neka je. I sad bih pristao da se povredim, a da uđemo u Ligu šampiona. Žao mi je bilo što zbog oporavka nisam mogao da letim na gostujuće utakmice i osetim atmosferu protiv Bajerna ili Totenhema. Valjda će sad povrede da me zaobiđu, pa biće još velikih takmičenja – optimista je fudbaler srpskog šampiona.

ZNAO JE DA GA MOTIVIŠE! Zvezdin vezista otkrio šta je dobio od Milojevića, poklon i danas nosi!

On dodaje da se ne plaši konkurencije u vezi.

- Uprava radi na jačanju konkurencije, a zdrava konkurencija je bitna za sve nas, da bismo radili što jače na treninzima. Imamo dosta utakmica. Kad ide ritam sreda – subota potrebno je dosta igrača. To mi je samo podstrek da radim još jače, a Sanogu želim dobrodošlicu. Sjajan je momak i odlično se uklopio – objašnjava defanzivac.

Odlazak iz Zvezde trenutno mu nije ni na kraj pameti.

- Bilo je letos na pripremama u Austriji priče o mom odlasku. Imala je Zvezda ponudu Nima. Međutim, uprava i stručni štab su odlučili da sam potreban ekipi. Bio sam tu za Zvezdu, ginuo sam i ginuću za nju. Samo mi je u glavi da još jači i spremniji izađem na teren – zaključuje Jovičić.

PRATITE NAS I NA YOUTUBE KANALU

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17