• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.05.2020

17:31

HTEO SAM DA JE*ENO UMUKNU, PLJUVALI SU IGRAČE, VREĐALI NA RASNOJ OSNOVI! Progovorio Zvezdin TRAGIČAR o bolnom promašaju u Podgorici

Crvena zvezda

HTEO SAM DA JE*ENO UMUKNU, PLJUVALI SU IGRAČE, VREĐALI NA RASNOJ OSNOVI! Progovorio Zvezdin TRAGIČAR o bolnom promašaju u Podgorici

Podeli vest

Navijači Crvene zvezde, a ni Matijas Lesor, ne mogu da zaborave njegov promašen zicer u trećem meču finalne serije protiv Budućnosti

On je tada u poslednjim sekundama meča, mogao da pogodi za trijmuf crveno-belih i vraćanje brejka. Francuz je pokušao da položi i Zvezda je tu seriju izgubila sa 3:1 i tako ostala bez Evrolige te sezone.

U razgovoru za Sport Klub, Lesor se prisetio tog detalja koji mu je, kako sam kaže, najgori u karijeri.

BOMBA NA JADRANU! Budućnost "krade" Zvezdinog košarkaša, šta će reći "delije"?!

POJAVIO SE TRANSKRIPT SA SASTANKA ABA LIGE! Evo šta su pričali Čović, Mijailović, Bokan...

 

 

- Definitivno najgora uspomena iz moje dosadašnje karijere, i do danas mislim o tom promašaju i o tome šta bi se dešavalo i kako bi se dalje stvari odvijale da sam dao koš tada. Zapravo, prošle sezone sam u Unikahi imao istu takvu situaciju kada je Brajan Roberts promašio šut, i zakucao sam ovog puta - rekao je Lesor i dodao:

- Ne znam ni sâm zašto u Podgorici nisam zakucao, devet od deset puta bih u toj situaciji dao koš, a to je bio taj deseti. Nisam imao sreće – kao što sam već rekao, osećam se da dugujem timu i navijačima nešto. Kada bih mogao da vratim vreme bih, a ako se nekada vratim u klub, trudiću se da se iskupim.


Nastavio je Lesor da se priseća utakmica u Podgorici, koje pamti po izuzetno lošim stvarima.

- Ambijent je bio vrlo loš, čak i tokom ligaškog dela sezone. Sećam se da je nešto eksplodiralo odmah do mene, neki kao vatromet, i da mi je opeklo nogu. U plej-ofu su navijači pljuvali igrače i vređali ih, Džejmsa (Feldina), Dilana (Enisa) i mene i na rasnoj osnovi. Toliko sam želeo da ih pobedimo i da nateramo te navijače da je..no umuknu, ali nažalost, nismo uspeli. Video sam i prošle sezone kakva je atmosfera bila, još gora nego kada sam ja bio u timu, ABA liga mora nešto da uradi tim povodom, nije bezbedno za igrače i za sve ostale - jasan je Francuz.

Benus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17