• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. LJ.

29.05.2020

07:42

SPREMA SE REKONSTRUKCIJA NA MALOM KALEMEGDANU! Crvena zvezda RENOVIRA tim! Evo ko ODLAZI, ko OSTAJE....

Crvena zvezda

SPREMA SE REKONSTRUKCIJA NA MALOM KALEMEGDANU! Crvena zvezda RENOVIRA tim! Evo ko ODLAZI, ko OSTAJE....

Podeli vest

Crveno-beli će u narednu sezonu ući sa znatno drugačijom ekipom u kojoj će biti više domaćih igrača * Očekuje se povratak Marka Simonovića, Nemanje Dangubića i Jake Blažiča

Sprema se rekonstrukcija tima na Malom Kalemegdanu! Crvena zvezda će u novu sezonu, u kojoj će ponovo igrati Evroligu, ući u znatno drugačijem sastavu u odnosu na sezonu 2019/2020, koja je prekinuta zbog epidemije koronavirusa.

Kupujmo domaće

Ne kažem da neće biti stranaca, ali mislim da imamo dovoljno kvaliteta kroz domaće igrače
Nebojša Čović


Crveno-beli dres je u sezoni 2019/2020. nosilo ukupno deset stranaca, računajući Čarlsa Dženkinsa i Kevina Pantera, koji imaju srpsko državljanstvo. Sada će domaći igrači biti u većini, a u ekipi će biti najviše četvorica košarkaša iz inostranstva.

 

JE*U NAS SVAKE NEDELJE! Oštar odgovor vlasnika Panatinaikosa upućen Đordiju Bartomeu!

OGLASILI SE IZ ZVEZDE! Stigla reakcija sa Malog Kalemegdana nakon otkazivanja još jedne lige!

 

 

Foto: Informer

 

Na greškama se uči

Predsednik kluba s Malog Kalemegdana Nebojša Čović ne krije da će u timu biti manje stranaca.

- Imali smo previše stranih košarkaša i to je za pametne ljude dovoljna lekcija. Poučeni tom greškom, nosićemo se strategijom koja je prisutna u Srbiji i glasi "kupujmo domaće". U ovom slučaju, angažujmo domaće. To će biti koncepcija. Ne kažem da neće biti stranaca, ali mislim da imamo dovoljno kvaliteta kroz domaće igrače - ističe Čović.

Najbliži Malom Kalemegdanu su Marko Simonović, Nemanja Dangubić i Jaka Blažič. Spekulisalo se da bi u Zvezdu mogli da se vrate i Nemanja Nedović, Stefan Jović i Nikola Kalinić, ali je to malo izgledno.

Problem su njihove velike plate, s tim da se Kalinić zamerio i navijačima kada je rekao da "Kosovo nije naša teritorija".

Od igrača kojima ističu ugovori, a to su Bili Beron, Lorenco Braun, Vladimir Štimac, Kevin Panter, Majkl Odžo, Staratos Perperoglu i Kalin Lukas u klubu gotovo sigurno ostaje Štimac.

- Na Malom Kalemegdanu će pokušati da zadrže i Berona ili Pantera, a nešto veće šanse u ovom trenutku da i naredne sezone nosi crveno-beli dres ima Beron - kaže izvor našeg lista.

Razlaz sa Gistom

Ugovore za narednu sezonu imaju Branko Lazić, Dejan Davidovac, Ognjen Dobrić, Ognjen Kuzmić, Marko Jagodić-Kuridža, Boriša Simanić, Dušan Ristić, Filip Čović, Nemanja Nenadić, Nikola Jovanović, Čarls Dženkins i Džejms Gist. Izvesno je da će ugovor sa Gistom biti raskinut, dok postoji nedoumica šta će biti sa Dženkinsom, koji iza sebe ima lošu sezonu, ali i dovoljan kredit da mu se progleda kroz prste.

U svakom slučaju, biće ovog leta prometno na Malom Kalemegdanu.
 

 

 

LJUBITELJI FUDBALA ĆE ODLEPITI OD SREĆE! Nakon Premijer lige, poznat datum povratka Serije A!

(VIDEO) NIKOLA JOKIĆ SE PREPOLOVIO! Pojavio se snimak košarkaša Denvera nakon karantina!

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija