• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.05.2020

20:22

JE*U NAS SVAKE NEDELJE! Oštar odgovor vlasnika Panatinaikosa upućen Đordiju Bartomeu!

Košarka

JE*U NAS SVAKE NEDELJE! Oštar odgovor vlasnika Panatinaikosa upućen Đordiju Bartomeu!

Podeli vest

Prvi čovek grčkog velikana Panatinaikosa oštro je odgovorio Đordiju Bartomeu na njegovu izjavu da će lako pronaći zamenu za "zelene" ukoliko odustanu od Evrolige

Janakopulos se oglasio putem društvenih mreža i bez dlake na jeziku poručio da Panatinaikos kao jedan od najvećih klubova Evrope ne oseća nikakvo poštovanje...

NA POMOLU KOŠARKAŠKI RAT U GRČKOJ! Kalates je iz ovog razloga ZA KORAK BLIŽE PRELASKU U OLIMPIJAKOS!

- Dakle, ne postoji bolji scenario nego da vas mafijaši je*u svake nedelje. Tretiraju vas bez trunke poštovanja usvim aspektima i saopštenjima. Ucenjuju nas da se povinujemo diktatorskim odlukama... Finansijske obaveze nisu izmirene na vreme i niko vam ne kaže šta će se desiti u budućnosti sa isplatama - napisao je Janakopulos u ljutitom maniru i dodao:

- S obzirom da mi donosimo daleko najveći prihod, moram da se ne saglasim sa svim.

Tu se Janakopulos nije zaustavio, pa je postavio važno pitanje finansijskog poslovanja Evrolige.

- Kako je moguće da liga stara 20 godina, sa svim najvećim klubovima nije sposobna da se finansijski takmiči sa novim takmičenjem koji nema velika imena - pita se Janakopulos, direktno misleći na Evroligu i FIBA Ligu šampiona. 

Foto: Starsportphoto©

Podsetimo, čarke između Panatinaikosa i Evrolige, odnosno Janakopulosa i Bertomeua traju godinama i nije prvi put da je vlasnik Zelenih pretio istupanjem iz takmičenja, s tim što je posle najsvežije izglasane odluke o prekidu sezone ta priča opet postala aktuelna.

Janakopulos je za 3. jun zakazao konferenciju za novinare na kojoj će obelodaniti da li će zaista povući potencijalno revolucionarni potez i izabrati transfer u FIBA Ligu šampiona, koja nedeljama unazad vrbuje klubove da napuste Evroliginu porodicu i priključe se krovnoj košarkaškoj organizaciji.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija