• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.07.2020

10:15

DOLAZI STRAŠAN IGRAČ ZA LIGU ŠAMPIONA! Sve je JASNO, ZVAO JE, RASPITIVAO se o Zvezdi!

Crvena zvezda

DOLAZI STRAŠAN IGRAČ ZA LIGU ŠAMPIONA! Sve je JASNO, ZVAO JE, RASPITIVAO se o Zvezdi!

Podeli vest

Fudbaler Denizlispora Ogenji Onazi nadomak je Crvene zvezde, a dobro ga poznaje Luis Ibanjez dok su zajedno igrali u Trabzonu

Ljubimac navijača šampiona Srbije kaže da se Onazi raspitivao o crveno-belima.

- Zvao me je, raspitivao se o Zvezdi. I rekao sam mu šta mislim, da je u Beogradu dobro. Kakav je igrač? Top! Sve vam govori to što je bio reprezentativac Nigerije. Povreda ga je omela... Ali vraća se. Igra na poziciji zadnjeg veznog, a ima tehniku kao desetka. Ume da gurne loptu između linija. Uz njega mora da igra neko ko grize, on voli da igra, finiji je igrač. Uz njega bi najbolje išao defanzivac Le Talekovog tipa. Onda se on oseća komotno, krene napred i okrene stanje na terenu -  nahvalio je Ibanjez nekadašnjeg klupskog druga u izjavi za Žurnal.

DEFANZIVAC SE VRAĆA NA MARAKANU! Da li je vreme da konačno dobije pravu šansu?

BESPARICA! ZVEZDA SMANJUJE PLATE 20 DO 30 ODSTO! Slede razgovori, šta će reći prvotimci?

 

U igri je i povratak Aleksandra Kataija...

- Čuo sam... I drago mi je. Sjajan igrač. Samo da stekne poverenje trenera i saigrača. I onda će leteti po terenu. Znam kakav je.

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17