• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.07.2020

21:10

DEFANZIVAC SE VRAĆA NA MARAKANU! Da li je vreme da konačno dobije pravu šansu?

Crvena zvezda

DEFANZIVAC SE VRAĆA NA MARAKANU! Da li je vreme da konačno dobije pravu šansu?

Podeli vest

Fudbalski klub Crvena zvezda jači je za Stefana Hajdina koji se vratio se pozajmice u Voždovcu

 

Levi bek se odlično pokazao na "krovu", a sada je na Dejanu Stankoviću da odluči da li je vreme da defanzivac konačno dobije pravu šansu na Marakani. 

MLADI VEZISTA NAPUŠTA MARAKANU: Rekao sam upravi da želim da idem iz Zvezde!

Crveno-beli su duže vreme u potrazi za igračem koji može da zameni Milana Rodića i povremeno ga "odmori", a Hajdin bi mogao da bude idealno rešenje. Međutim, u Ljutice Bogdana će morati što pre da se odluče jer je beku crveno-belih ostalo još samo šest meseci ugovora što znači da bi već sada mogao da dogovara prelazak na zimu u drugi klub bez obeštećenja.

Foto: Starsportphoto

Hajdin se inače oprostio od saigrača gde je proveo prethdonu sezonu. Izrazio je veliku zahvalnost svima u FK Voždovac na velikodušnom prijemu i istakao da je imao priliku da bude deo sjajnog fudbalskog kolektiva.

- Želeo bih da se zahvalim svima u FK Voždovac na prelepih godinu dana koje sam proveo na “Krovu”. Pre svega sam srećan jer sam bio okružen dobrim ljudima, kako trenerima i saigračima, tako i ljudima koji rade u klubu. Voždovac je jedan od najstabilnijih klubova u Srbiji u kojem je atmosfera na zaista visokom nivou i srećan sam što sam imao prilike da se i lično uverim u to. Boravak u Voždovcu napravio je od mene boljeg čoveka i zahvalan sam na prilici koju sam dobio. Još jednom hvala svima, od Uprave kluba, medicinskog bloka, saigrača, ekonomata, bilo mi je zadovoljstvo i srećan sam što vrata Voždovca ostaju uvek otvorena za mene – napomenuo je Hajdin.

Foto: Starsportphoto

Stefan Hajdin je za Voždovac nastupao u 27 mečeva, postigao je dva pogotka a tri puta je bio asistent.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija