• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.11.2020

09:36

FALĆINELI JE KUPIO ZVEZDAŠE, A POSLE OVIH REČI STANKOVIĆA jasno je šta Zvezda mora da uradi!

Crvena zvezda

FALĆINELI JE KUPIO ZVEZDAŠE, A POSLE OVIH REČI STANKOVIĆA jasno je šta Zvezda mora da uradi!

Podeli vest

Dijego Falćineli imao je vatreno krštenje u dresu Crvene zvezde koje bi sigurno rado zaboravio

Stigao je na meč sa Omonijom u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ali je promašio penal u seriji i crveno-beli su se oprostili od Lige šampiona. Ali, iskupio se zvezdašima, postigao je garancija za golove i odužio se treneru Dejanu Stankoviću što je verovao u njega.

- Verovao sam u njega, Dijego je imao vatreno krštenje na Kipru. Došao je dva dana pre utakmice sa Omonijom u klub. Čovek se gotovo nije raspakovao, ali je imao onu stvar da se skine i izađe na teren. Dosta igrača bi reklo da ne mogu posle dan i po da igraju tako važnu utakmicu -  ispričao je Dejan Stanković u intervjuu za “Sportski Žurnal”.

Foto: Starsportphoto

 

Trener šampiona Srbije kaže da je Italijan jako zahvalan igrač. 

- Falćineli je izašao, šutirao penal i promašio. Nakon toga nije mu bilo lako, ali ni nama. Brzo je skapirao šta znači Zvezdin dres, kolika je njegova važnost, izdigao se i pokazao o kakvom se kvalitetu igrača radi. Nestvarno koliko mnogo radi za ekipu - dodao je Stanković i otkrio da je njegovim igrama impresioniran i Slaviša Jokanović.

- Slaviša Jokanović je bio kod Mihe prošle godine nekih sedam dana. Gledao je treninge, posle čega ga je Mihajlović upitao kog bi od igrača uzeo u svoj prvi tim. Odgovorio je Dijega. To je bilo pre godinu i jače - otkrio je trener Crvene zvezde.

 

 

Šampion ima mnogo razloga da otkupi njegov  ugovor od Bolonje, odakle je letos došao kao pozajmljen igrač.

Ali, pre nekoliko dana se pojavila informacija da je otkupna cena za Falćinelija čak 3.5 miliona evra. Mnogo je to za Zvezdu, ali posle ovoj reči trenera, nema sumnje da će šampion Srbije uraditi sve da ga zadrži na Marakani!

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17