• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.11.2020

14:22

STANKOVIĆ OTKRIO! "Ljut sam na Falćinelija"

Crvena zvezda

STANKOVIĆ OTKRIO! "Ljut sam na Falćinelija"

Podeli vest

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković zamerio je Dijegu Falćineliju što je protiv Zlatibora u Kupu promašio nekoliko izglednih prilika

Na početku karijere u Crvenoj zvezdi Falćineli je promašio penal na Kipru protiv Omonije i mnogi su ga tada već proglasili promašajem. Ipak, on je u nastavku uspeo da ubedi "neverne Tome" da je pravi čovek za crveno-bele.

- Znam o kakvom se igraču radi. Znam s kim je radio u Bolonji, gledali smo ga. Špicevi su čudna rasa, potrebno je par golova, pa da sve krene kako treba. Verovao sam da Dijego može u Zvezdi da klikne. Sad ostaje žal što nije došao ranije, samo malo ranije. I onda je protiv Omonije ušao i pristao je da šutira penal. Mogao je sam sebe da zaštiti, da kaže kako je došao pre dva dana, ali nije, stavio je interes ekipe u koju je tek stigao ispred svog. Pokazao je da hoće, da ima karakter i ono drugo, da se sada ne izražavam. Njega svi obožavaju u svlačionici. Zato što je pravi dasa, radi za tim od prvog do 90. minuta. I na treninzima je isto takav. On radi na sebi i pre treninga, i posle. Sve sam to znao o Dijegu, zato je došao - rekao je Dejan Stanković u razgovoru za "Mozzart sport".

Foto: Starsportphoto

 

Potom je Zvezdin strateg pričao o odnosu sa Italijanom.

- Ma malo sam ljut na njega, a-ha-ha… Protiv Zlatibora je morao da postigne dva ili tri gola. Imao je perfektne centaršuteve. Pokazao je da ima sjajnu ravnotežu u skoku. Ali kad si pokazao to onda ponovo daj gol na sličan način. Da ne govorim šta sve radi za ekipu. Da preda loptu, sačuva, zadrži, ide napred. On sam radi početnu fazu defanzive... To je italijanska kultura špiceva. Ne maše rukama iz gužve, nego inicira kretanjima pasove. Stalno traži loptu. Radimo na tome da još više iskoristimo kretanje, jednom sam mu rekao da je prava šteta što nismo igrali zajedno. Da ga nekoliko puta samo spojim. Sad svi prate njegove golove, ali neko je trebalo da stane iza njega, i da mu veruje. Verujem da će klub uraditi sve najbolje za Crvenu zvezdu oko njegovog ugovora - poručio je Stanković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

STIŽU ZVERI! Sve je dogovoreno, afrički tandem na "Marakani"
Crvena zvezda

STIŽU ZVERI! Sve je dogovoreno, afrički tandem na "Marakani"

Crvena zvezda misli na budućnost i to je svima jasno s obzirom na velika ulaganja u Omladinsku školu i u ekipu Grafičara, a sada je na "Marakani" završen još jedan veliki posao. Novi članovi šampiona Srbije će u januaru postati 18-godišnji Nigerijci Alfred Olatomi i David Akpan

20.11.2020

10:38

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija