• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.01.2021

08:04

DELIJE, USKORO POTPIS NA MARAKANI! Zna se plata, Zvezda završava važan posao!

Crvena zvezda

DELIJE, USKORO POTPIS NA MARAKANI! Zna se plata, Zvezda završava važan posao!

Podeli vest

Dogovor je blizu i bivši reprezentativac Srbije Duško Tošić trebalo bi da u narednim danima potpiše ugovor sa Crvenom zvezdom

Trener Dejan Stanković pre nekoliko dana najavio iznenađenje za navijače Crvene zvezde. Kako piše Sportki Žurnal to bi trebalo da bude Duško Tošić, ako u poslednji čas ne dođe do primamljive ponude iz inostranstva.

Njegovo definitivno "da" trebalo bi da se čuje pre polaska na pripreme na Kipar (9. januar). Tošić je imao ponude iz Turske, gde ga žele Bešiktaš i Karagumruk, međutim deluje da je bliži ostanku u Srbiji gde bi posle dužeg vremena mogao da bude uz kćerke i suprugu. 

Foto: printscreen instagram

Duško Tošić u društvu sa Draganom Stojkovićem Piksijem

Zvezda je u razgovorima sa Tošićem istakla da može maksimalno da mu ponudi između 360 i 400 hiljada evra bez bonusa i premija. Planirano je da sa bivšim reprezentativcem bude potpisan dvogodišnji ugovor.

Njegov dolazak mogao bi da označi i odlazak jednog štopera, najverovatnije će to biti Miloš Degenek za kog navodno ponovo postoji interesovanje iz Kine.

Tošić će u januaru proslaviti 36. rođendan. U Zvezdi je bio od 2010. do 2012. godine. Posle toga je otišao u Betis i Genčlerbirligi. Igrao je još za Sošo, Verder, Portsmut, KPR i naposletku Guangdžou.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
El Vecoja

pre 3 godine

Koliko je platio novinarima da ga guraju,taj ne vredi ni za 4 ligu

NEBOJŠA

pre 3 godine

НЕ !НЕ ! И НЕ ! НИКАКАВ ИГРАЧ,ЈОШ ГОРИ ЧОВЕК.БОЉЕ ДА СУ ДОВЕЛИ НЕКОГ ХРВАТА.ЗАИСТА НЕ РАЗУМИЈЕМ СТАНКОВИЋА.ДА ЛИ ЈЕ ТОЛИКО ГЛУП ИЛИ ДОЗВОЉАВА ДА МУ ТЕРЗИЋ НАМЕЋЕ РЕШЕЊА.ОМЕСТО КОГА ОН ДА ИГРА ИЛИ СТЕ ГА ДОВЕЛИ ДА СЕДИ НА КЛУПИ И УЗИМА ТОЛИКЕ ПАРЕ !!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17