• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.01.2021

09:06

NEŠTO SE KUVA U ZVEZDI! Stiže pojačanje, Stanković je sve otkrio!

Crvena zvezda

NEŠTO SE KUVA U ZVEZDI! Stiže pojačanje, Stanković je sve otkrio!

Podeli vest

Na prvoj prozivci Dejana Stankovića posle pauze biće bar četvorica novajlija, stigli su Aksel Bakajoko, Slavoljub Srnić, Ričard Odada i Nikola Stanković iz Grafičara, a trener Crvene zvezde najavio je još pojačanja

Dejan Stanković je bacio navijače u trans, najavio je iznenađenje.

- Radimo na pojačanjima - kazao je za RTS Stanković.

- Zvezda zaslužuje da u svakom trenutku bude najbolja, kako u prvenstvu, tako i u Evropi. Obratićemo pažnju na igrače, nećemo ludovati, to kažem pod navodnicima, ali gledaćemo da ukomponujemo sve što smo isplanirali. Verujem da će biti lepo prijatno iznenađenje za navijače - dodao je trener crveno-belih.

Foto: Starsportphoto

BIće još jači

Marko Jevremović iz Javora najbliži potpisu, dok se uveliko pregovara i sa Duškom Tošićem.

- Zvezda će biti spremna za proleće u Evropi i pored toga što smo izvukli Milana, evropskog velikana. To je evropski derbi, sećamo se svega što je bilo između Zvezde i Milana. Mi ćemo biti 10 odsto spremni. Sve je moguće, fudbal je čudna igra, respektujemo svakoga, ali nećemo odstupiti ni za centimetar. Biće borba neprestana, kako ja volim da kažem.

Foto: Starsportphoto

 

Trener crveno-belih  željno iščekuju da se navijači vrate na stadione.

-Mnogo mi je žao jer je fudbal napravljen za navijače, fudbal je adrenalin i strast, samo se plašim da se ne naviknemo na ovo...", zaključio je Stanković iza kog je prva sezona kao trenera i to veoma uspešna.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija