• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.01.2021

20:00 >> 22:52

NOVI ZVEZDIN DEBAKL! Valensija OBRUKALA crveno-bele! /VIDEO/

Crvena zvezda

NOVI ZVEZDIN DEBAKL! Valensija OBRUKALA crveno-bele! /VIDEO/

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su na gostovanju Valensiji rezultatom 91:71 u utakmici 20. kola Evrolige

Izabranici Dejana Radonjića izuzetno dekoncentrisani su ušli u meč što se videlo u prvih osam minuta utakmice kada je Valensija stekla prednost koju je održaval do samog kraja. 

Foto: Starsportphoto

Uspela je Crvena zvezda pred odlazak na odmor da se vrati na svega sedam poena zaostatka. Bolje su crveno-beli izgledali i na startu treće deonice kada su stigli na samo minut pet, ali je Valensija ponovo "stegla" odbranu, dok su košarkaši Zvezde ispali iz ritma.

 

 

U poslednjoj četvrtini imala je Zvezda dobar nalet, ali je trojka Derika Vilijamsa razbila sve nade da crveno-beli mogu do velikog "brejka" u Španiji - 91:71.

Valensija - Crvena zvezda 91:71 (27:15, 17:22, 19:15)

Arena: La Fonteta Sudije: Rižik, Koromilas, Haliko

Valensija: Prepelič, Pradila, Puerto, Laberi, Van Rosom, Tobi, Kalinić, Dubljević, Vives, San Emeterio, Hermanson, Sastre.

Crvena zvezda: O'Brajant, Hol, Volden, Uskoković, Davidovac, Lazić, Rit, Radanov, Dobrić, Jagodić-Kuridža, Kuzmić, Kolom.

Tok meča

Četvrta četvrtina:

39. minut - Sve je gotovo u Valensiji, Španci imaju +18 na dva minuta do kraja susreta - 89:71!

37. minut - Trojka Branka Lazića, Zvezda ponovo hvata priključak - 80:69!

35. minut - Ponovo pad u igri crveno-belih što koristi Valensija koja odlazi na +14 -78:64!

32. minut - Tehnička za Laberija imala je priliku Zvezda da ponovo smajni zaostatak, ali naivna greška O'Brajanta, sa druge strane Vives pogađa trojku - 75:62!

30. minut - Otvara Sastre poenima poslednju deonicu - 72:57!

Treća četvrtina: 

 

 

29. minut - Promašio je trojku Duop Rit kojom je Zvezda ponovo mogla da uhvati priljučak, kažnjava to Kalinić sa druge strane - 68:57!

26. minut - Posle poena Majka Tobija Valensija ponovo odlazi na dvocifrenu prednost - 63:52!

25. minut - Pogodio je trojku Derik Vilijams, ali je Crvena zvezda uzvratila - 58:51!

22. minut - Sjajno otvaranje crveno-belih drugog poluvremena, izuzetno agresivna odbrana i laki poeni u napadu - 51:46!

Druga četvrtina:

20. minut - Prihvatljiva razlika na kraju prvog poluvremena samo sedam poena prednosti za Valensiju - 49:42!

18. minut - Step-bek trojka Branka Lazića u stilu Džejmsa Hardena za presek serije Valensije, a potom i cepanje mrežice Džinija O'Brajanta, Zvezda na -11 - 47:36!

17. minut - Tehnička greška za Nikolu Kalinića, Kolom nije iskoristio dodatno slobodno bacanje, a potom i faul u napadu za španskog plejmejkera - 46:30!

15. minut - Vezuju crveno-beli dva dobra napada, ali je odbrana zataila, poen Tobija uz faul Dejana Davidovca - 42:26!

13. minut - Crvena zvezda deluje katastrofalno u dosadašnjem delu meča, posle trojke Fernanda San Emeterija Valensija odlazi na +15! Radonjić seče tajm-autom. 

11. minut - Otvara Volden drugu deonicu sa tri pogođena slobodna bacanja, Zvezda je ponovo na jednocifrenom zaostatku - 27:18!

Prva četvrtina: 

 

 

10. minut - Ponovo loši minuti za crveno-bele i Valensija odlazi na maksimalnih +12 - 27:15!

8. minut - Razbudila se Zvezda u poslednjim minutima prve četvrtine, šest poena Džonija O'Brajanta, ulazak Lengstona Hola razmrdao je četu Dejana Radonjića - 23:15!

6. minut - Nastavljaju se problemi crveno-belih u organizaciji napada, sa druge strane izuzetno raspoložena Valensija - 21:7!

5. minut - Trojka Sema Van Rosoma, a potom i novi poeni za Kalinića, Valensija odlazi na +7 - 14:7!

3. minut - Pogađa sada i trojku Kalinić, ali vraća Dejan Davidovac - 7:5.

1. minut - Otvara Ognjen Dobrić utakmicu posle dobrog prodora, sa druge strane poeni Nikole Kalinića nakon ofanzivnog skoka - 2:2.

20:00 - Dobro došli na lajv prenos utakmice 20. kola Evrolige izmešu Valensije i Crvene zvezde. Sve detalje sa meča možete pratiti uz portal Informer.rs!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Srbijanac

pre 3 godine

Razumem da Zvezda ima manje igraca ali ne razumem sta O Brajant traži van reketa. Druga stvar Kalinić nas razbija a niko ga ne forsira da napravi 4 ličnu. Uskokovic je dobar a sedi na klupu dok los Volden igra, cak i Hol koji je imao dobra dodavanja. Ovaj tim moze samo kod Zoca da bude tim koji pobedjuje. Steta nkad vecu priliku nije Zvezda imala da nesto uradi u Evroligu... Ostaje da igra Aba ligu a Evroligu mogu igraci sa manjom minutazom. Lazic me razocarao nije zasluzio da bude kapiten... Da moze pola tima treba da ode

Doca

pre 3 godine

Imitirali su Macabi sa amerima i eto. Lepo kaže narod....od ...se ne pravi pita. Sramota.

Realni Arthur

pre 3 godine

Zasto bruka? Pa istom razlikom je Igokea pobedila protiv nas, zasto ne bi to i Valensia! Ne mozes da ocekujes nista bolje od ove ekipe! Ovo je najgori tim od kad igramo Evroligu zadnjih par godina! Masilo se sa svim strancima osim Lojda koji zapravo igra za sebe naravno! Sto znaci, ovaj tima nema hemiju, dusu! SImonovic, Kuzmic, Lazic, Dobric, Davidovac i jos koji igrac su tu vec nekolika godine, i to se vose zasitilo, nema ni volje ni htenja. Stranci, sta reci, Kolom, Hol, Obrajant, pa i Volden (nikad mi se nije svidjao nekako igra divlju kosarku), a Lojd igra za sebe, Rit niti sam ocekivao nesto od njega dosao covek iz FMP-a, i sta sad Evroliga, Kuridza, prosecan, i ceo tim prosecan, bez centra igramo! Onog centra Noka nisam ni gledao, ne znam da li je uopste igrao. Promenili trenera u sred sezone, pa sta da vam kazem, ciljamo F4 ne zaboravite, ili ne? Imam poruku za moje Zvezdase ako mi uspemo da budemo medju 4 u ABA, to ce da bude perfektno verujte mi, jer trenutno smo bas losi, bolji od nas igrom, htenjem, zalaganjem pa i rezultatima su Mornar, Buducnost, Igokea, Mega (koju smo pobedili na srecu, isto ko Partizan). Znaci ove godine spremite se za F4 jer mnogo lako moze da se desi da tamo nema ni ZVezde, a za Partizan vec sam ubedjen da ih nece biti, a iskreno bas bih hteo da se nekako menja nesto da ne bude dosadno, zadnjih 6 godina 5 puta Zvezda jednom Buducnost, sta da ABU ligu da ne predstavlja Mornar ili Igokea, e to bih kao Zvezdas hteo. Pisem ovo a besan sam ko ris, ne podnosim Zvezdine poraze nikako a posebno ne ovakve kad ih gledam ko mrtvaci!

Srbijanac

pre 3 godine

Nesto ne verujem da je Obradovic birao igrace jer on voli skocne a Lazic mu je kapiten ekipe ima dobre minute ali nije dovoljno. Ovaj tim je najjaci po imenima u poslednjih 30god.a rezultati na nivou osrednjeg kluba. Gubimo utakmice kao po dogovoru jer se ne odigra pametno kad se odlučuje vise srljamo. Kalinic nas ubijao imao 3 li ne a gde su 4 i 5 niko nije imao hrabrosti da ga natera da to uradi. O brajan najbolji ali generalno sebicno slab i vise je van reketa nego u reketu po prirodi pozicije koju igra. Radonjic najmanje kriv ali ne trazi raspolozene igrace sa klupe, cuva ih verovatno za Real gde i sad mozemo da upisemo poraz.... Muka mi je od ovaj tim jer volim Zvezdu ali ne volim gubitak bodova na ovaj nacin nema fajterske igre nekako su bezidejni u napadu i svako za sebe... Sve dok je tako ne ocekujem ni titulu u Aba ligu. Bolje da nismo igrali Evroligu jer ne bih osecao ovaj gorak ukus....Stalno se pitam zasto ih uopste gledam pa ko neka budala nadam se..

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija